Thursday, September 22, 2011

Open House Ummi Sa'adah & Zul.......


Satu-satunyer open house luar SPK yg eynda sempat pegi so far.... yg lain semua penuh dgn jemputan dlm SPK...perggghhh... tahun depan konfirm eynda nak kena beli 30 helai baju raya hehehe.... serius... baju raya dah habis pakai... korek2 dlm lemari baju lama2 kan... pakai aje la hehe... ehhhh jangan ada yg melatah pulak cakap eynda berlagak ye nak kena melaram aje ... yg penting kehadiran bila dijemput kan... walaupun letih nak attend setiap hari, tetap pegi selagi berdaya.... ada jugak sehari dua lepas tak pegi sebab eynda tak sihat... yg kat facebook pun tak sempat nak reply lagi invitation... letih tapi best jugak kalau semuaaaa eynda boleh pegi ... malangnyer eynda tak sempurna....

1st time pegi rumah ummi & zul ... kebetulan diaorg baru pindah rumah baru puasa lepas...sekali dgn housewarming... dekat2 aje dgn rumah eynda so senang la nak sampai....



Hannah & Durrani.....anak ummi & zul yg sulung....




Bergambar sebelum balik rumah....




Hannah suka baby Amani... jamuan sempena besday Amani yg pertama jugak...



Lepas beraya kat rumah Ummi & Zul, kami terus ke rumah biras kat seksyen 13 pulak... punya la sesak jalanraya, semua keluar beraya kan... tak terasa sebelum tu sebab semua jamuan dlm SPK aje...sekali keluar dari SPK hambekkk... sesaakkk...terpaksa cari jalan alternatif yg lagi jauh padahal dari SPK ke seksyen 13 tu 10 minit je... 

Trima kasih ummi & zul kerana sudi menjemput kami sekeluarga :-)







8 comments:

ratusiput said...

mmg betul beraye ni k.eynda sbb penuh jemputan open house... :)

zailamohamad said...

hehehe..zaila faham..bukan semua rumah kita boleh pergi kan..zaila pon kadang2 serba salah bila xpenuhi jemputan kawan-kawan tp banyak faktor yg menghalang macam jalan jem, anak buat perangai & kesihatan yg xmengizinkan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

beraya xabes2 lagi nieh...
heee...

Yan said...

Eynda,

baju ada lagi tak?

nanti mai umah akak.

Ya ALya said...

ok la tu kak,g selagi termampu.....baju lama pun tak pe kak,akak pakai apa pun lawa.....

Amiizaa2001 said...

meriahhh:):)

|| NaFiRaa || said...

sonoknyeeeee...

yangyuyu said...

thanks jugak sudi dtg:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails