Monday, September 19, 2011

Edisi Open House Raya.


~ Gambar tag dari album jiran ~



Salah satu open house jiran di SPK.... kalau tak jumpa tu memang lamaaaaa takkan jumpa... kalau dah jumpa tu hari2 akan berjumpa hehe... even jiran sebelah rumah/depan rumah pun susah nak jumpa sebab masing2 sibuk dgn kerjaya & urusan harian..... time macam ni la baru nak hugs2... kiss pipi kiri kanan pas tu  kiri balik kekekeke.... ni baru sebahagian dari jiran2.... agaknyer kalau cukup kuota, tak cukup space dlm gambar kot... mesti nampak kecik je setiap sorang dlm gambar.... meriah sungguh kalau berkumpul... 

Tetamu itu pembawa rezeki... semoga jiran2 yg baik hati buat open house ni sentiasa dimurahkan rezeki....dan semoga tali persahabatan antara jiran terus berkekalan hingga ke hujung nyawa....maklum la kan , jiran sepakat membawa berkat ... 

Setakat hari ni dah 10 buah rumah yg eynda hadiri utk open house raya.. 9 antara 10 buah rumah tu hanya di SPK...tu pun ada 2-3 buah rumah yg tak sempat eynda hadir sebab ada hal yg tak dapat dielakkan... minggu ni ada 6 buah rumah lagi... :-D

Eynda pun banyak terima invitation dari kawan2 luar SPK... ada yg sempat pegi..ada yg tak sempat pegi sebab masa tak mengizinkan...mintak maaf utk yg eynda tak dapat hadir ye... mungkin lain masa Insyaallah ...


16 comments:

NeenaAnuar said...

bila lah nak dtg beraya umah kak eynda nie! ehehehe.. :D

♥MAMASYAZA♥ said...

meriah suasana bila dpt pegi open house jiran2, mengeratkan lagi silaturrahim

eynda said...

Neena...tak raya pun boleh datang ;-)

eynda said...

mamasyaza...betol3x :-)

mrs.spicy said...

huhu..teringin gak nak pergi raya rumah kak eynda. canrik!

zailamohamad said...

mrsspicy, jom kita g sekali nak???

Eynda, zaila pon nak ajak datang rumah zaila 24hb ni..nanti fully invitation kat fb..tapi zaila masaks endiri takde cater2 so kalau lambat tu..uhuk uhuk..hidang teh O aje boleh:P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

banyak nye open house akak join...

|| NaFiRaa || said...

sonoknye pergi open house.. bagusnye jiran2 kat SPK tuh.. mesra jiran..

Ijah EmoTemo said...

wah best nya! hihi.

ratusiput said...

nape ye k.eynda kalau kiss2 pp mesti 3 kali...dah lama gak tertanye2 ni...wah meriahlah dok spk kan...

Liza Razak said...

bestnye boleh beraya dengan jiran2 :)

Lia said...

bestkan klu pegi open house smbil mkn dpt jumpa kwn2.. ^__^

Yan said...

sessi jalan dan makan raya ni masih tak habis lagi kan selagi tak habis raya.

Chik Na said...

selamat hari raya buat eynda...

seronoknya tengok kemeriahan open house yg eynda hadiri :)

lily lotus said...

meriahnya sis :) seronok jiran semua ngam ngan kita..

mama_aizarah said...

ada dua muka yng failiar...satu dkt ujung blh kanan ..hafiza and satu ujung belah kiri..khairus..kalo x silap la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails