Monday, August 8, 2011

Jom Basuh Kete!

Perlukan khidmat mencuci kereta??

Sebijik kete upah RM20... boleh? hehehe... cekik darah! :-p



Nasib baik belum mandikan.... Hannah volunteer jadi pencuci kete sabtu pagi lepas...Adam tak tolong sebab dia tengah buat Home Tuition...




Rasa-rasa macam dia lebih banyak main air hehehe....dia yg basah :-p




Haaaa...dah habis tolong ayah...basuh pulak kete sendiri ye... Nanti2 tolong basuh kete mama pulak ok...






Entry pendek aje... petang2 ni dah takde tenaga nak perah otak buat karangan.... :-D








20 comments:

Ijah EmoTemo said...

ahahah comel je hannah!

ratusiput said...

rajin hannah...meh tlg aunti ciput lak cuci kete...dah berkubang cam apa...

Deliah's Deli said...

1 kete brp jam siap eyh..:))) anak2 mmg suka klu bab cuci kete,pasal blh main air sesuka hati,syiok betul!

*bc tntng SRG, blh cuba jg. :)

SYANI said...

Basikal pink tu pun hannah nak basuh ek...

eynda said...

Ijah...tq.. :-)

eynda said...

Ratusiput...mesti hannah suka kalau dapat cuci kete lagi..coz hari sabtu cuci kete...pagi ahad dia bising lagi ajak basuh kete hehe...

eynda said...

Deliah...rasanyer sejam or sejam setengah kot...atau 2 jam atau berjam-jam le kalau hannah yg cuci hehe...memang kan...diaorg lebih suka main air..cucinyer tak bersih sangat pun kekadang... cuba la SRG...ramai yg kata ok :-)

eynda said...

Syani...haah...kete dah siap cuci tapi dia nak tuang sabun lagi atas kete...sebab tu ayah dia suruh cuci beskal dia pulak :-D

Ya ALya said...

hannah yg rajin......

eynda said...

Alya... rajin sebab boleh main air je tu :-D

Mia-Ina said...

bebudak mmg pantang main air...hehe..ingat situasi kat sek

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hannah banyak main jew nieh...
:)

Amiizaa2001 said...

hehehheheh tomeiiii:)

mama maman said...

Rajinyer anak dara dia...:)

Bitt (double IS) said...

hehehee hannah sangat rajin...

suhailas said...

haaaa rajin tul....eynda bg tau hannah umah sue ada keta gak nak kena cuci...heheheh.....nanti kasi duit raya....!!

Claudiana said...
This comment has been removed by the author.
Aeillaz said...

As Salam kak eynda.. semalam boring2 lunch time tuh, saya "ter" jumpa blog akak and enjoylah baca.. mcm after this blh follow jer blog akak. saya takde blog.. hope akak tak kisah yer.. ok.. ~ela

NM02 said...

meh dtg umh untie gebus, tolong basuh mini kuper untie..




untie upah chiiiiyoommm buleh?

iNa said...

amboi..rajinnya..he..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails