Wednesday, August 10, 2011

1 Murid... 1 Sukan... 1 Malaysia...


Ye tahuuu.... citer ni dah lama.... dah sebulan lebih kan... tapi baru sekarang boleh citer....sebab sijilnyer baru dapat beberapa hari lepas... akhirnyer...





Adam seronok sangat la masa nak join larian ni... sebab utama dia seronok ialah nanti dapat sijil yg ditandatangani oleh Timbalan Perdana Menteri hehehehe... bukan senang tuuu...kena lari dulu... sape tak join hari tu rugi :-p

Beberapa hari selepas larian tu ramai jugak buat entry kat blog tunjuk sijil anak masing2.... eynda tertanya-tanya gak...mana sijil Adam? Betul ke dia join? Tapi asyik lupa nak tanya Adam... ye la mama pun kiasu... anak orang lain dapat sijil, Adam pun kena la dapat sijil jugak ... hehe... kiasu kan :-p Kiasu positif.... jangan risau saya takkan jadi anonymous yg baling batu sorok tangan sebab kiasu :-D

Ok la bulan posa ni marilah bersangka baik ye... jaga skit mulut ye puan eynda... :-)

Hampir lupa pasal sijil tu... tetiba beberapa hari lepas Adam tunjuk kat kami sijil penghargaan tu... tersengih-sengih hepi bangga dapat signature TPM okeh...mama & ayah pun tumpang sengih....

Eynda : Mama dari hari tu nak tanya Adam... pasai apa lambat sangat dapat sijil? Ingat tak dapat dah....

Adam : Sepatutnya dapat dah hari tu tapi cikgu ambik balik sebab diaorg tulis nama Adam = ADNAN!!

Eynda : Ceiyyyy...patut laa...

So dgn bangganyer ayah letak sijil Adam bersama sijil ayah panjat Gunung Kinabalu hari tu... mama sudah jeles ni... tengah pikir nak dapatkan sijil jugak... gigih pikir ni... sijil apa... *termenung*









10 comments:

NM02 said...

sijil masak bersama chef wan

ok tak?

hehehe

adarnadzmie said...

suka wooo adam dapat sijil TPM sign... hehe

Tihara said...

salam eynda..lama dh tk terjah blog ni sbb dh lama tk on9..(nice)
bestnye adam dpt sijil tu..kenagan manis tu.. :)..salam ramdhan

|| NaFiRaa || said...

sijil kursus kawin dulu.. sijil jugak tuh..hekhekhekhek

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

akak ambil sijil supermak la..
:)

suhailas said...

yessssss anak dara sue pon dapat gak....tp larinya separuh jalan jeee...hehehehhh....masa dapat tuuu wahhhhh TPM sign lagi kena simpan niii.....

Mia-Ina said...

hehe..nama rupanya salah..terkejut tgk tajuk..sbb dh lama program ni...

Alin Marlini said...

Anak Alin tak dpt join pun Kak Eynda..sb masa tu MOksu dia kawin..hehehe

Chik Na said...

sijil masak-memasak...

yangyuyu said...

kak eynda, sijil kelas fotografi...hehe...mesti kak eynda suka..kamera dah ada jom pegi kelas:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails