Wednesday, August 24, 2011

Gantung Kuali.


Hari ini diumumkan eynda dah start cuti memasak.... hari ni sebab hubby berbuka dgn company tempat kejenyer.... esok malam kami berbuka di surau Cahaya SPK...jumaat pulak alang2 dah esok tu nak balik kampung, tapau aje la apa-apa pun..KFC pun bolehhh.... Setiap tahun Ramadhan mesti ada menu KFC utk berbuka... tahun ni kalau Jumaat tak beli KFC maka pecah tradisi la... sebab kalau balik kampung rasanyer takkan berbuka dgn KFC dah! :-D

Plan petang ni nak pegi bazaar stadium shah alam... tapi nampak gaya tak menjadi plan eynda coz anak2 tertido.... tadi dah gerak adam bangun... ajak pegi bazaar bukit jelutong aje memandangkan kalau pegi yg stadium lewat skit dah sesak....Adam jawab nak pizza! Pas tu dia sambung tido balik... sejak start puasa hari tu ni 1st time dia tertido siang hari so bagi peluang dia tido lama skit...






Guna voucher ni la memandangkan tarikh last boleh guna 31 Ogos.... owwhhh ye...voucher ni lain skit dari voucher lewat 30 minit.... takmau citer panjang-panjang.... dapat sebab satu hari tu order delivery, 1 jam 15 minit baru pizza sampai... so dapat la voucher ni dari dominos HQ...

Kebetulan tadi dapat SMS dari dominos... boleh beli regular pizza dgn harga RM3 sahaja bila order minimum 1 regular pizza... macam tahu2 pulak ye hari ni eynda nak order pizza hehe...

So sekarang tengah pikir... brape pizza yg boleh dapat hari ni hehehe... tambah lagi dgn kupon kat brochure.... saat2 macam ni sila tutup buku kiraan kalori ahahaha....

Okeh nak order pizza...selamat berbuka in advance utk semua!! ;-)






11 comments:

zailamohamad said...

samalah Eynda, zaila pun dah xmasak sebab nak clearkan peti ais..balik kg kalau tetiba takde current takderlah berbau nanti peti tu;)

eynda said...

zaila.... eynda pun nak kena kemas fridge...tapi rasanyer banyak stock lagi hihi...tawakkal aje kalau takde letrik :-)

Bitt (double IS) said...

owh kalau balik kampung kena kemas awal la gamaknya...ehhehe

selamat hari raya, maaf zahir dan batin yer kak eynda...

eynda said...

Bitt...tahu takper...kemas jap lagi semak... kemas jap lagi semak...sementara nak sampai hari balik kampung hehe... atleast dapur nanti tak semak sangat :-D

Selamat Menyambut Hari Raya utk bitt & family...maaf zahir batin jugak :-)

Ermayum said...

have a great, and happy raya babe

be safe

tifa said...

Tifa pun dah gantung kuali sejak smlm lg sbb hubby pi makan berbuka di luar . Esok pun kami mkn kat luar. Lusa lg liat. Sabtu dah balik kampung . Si x yh masak!

ratna said...

Saya ajer yg x bole gantung kuali.. Huk huk huk.. Ikhlas.. Ikhlas..

Ya ALya said...

gantung kuali jangan tak gantung....heheheheheh.......sedapnyer buka dgn pizza....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak pizza gak...
heee...

Alin Marlini said...

sudah mula terpikat ngan pizza domino berbanding pizza hut :)

Selamat Hari Raya Kak Eynda

Neeza.Areef said...

mmg jarang masak rasanya mula2 pose je makin dekat raya makin x masak ler jwbnya..trus masak utk raya je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails