Thursday, August 4, 2011

Facebook & Inbox 155!


Kalau tak nampak 155 klik kat gambar mesti nampak gambar membesar...



Pagi semalam bukak2 facebook, terkejut eynda tengok inbox... macam mana dalam satu hari ada 155 mesej!!??

Rupa-rupanyer facebook buat facelift lagi ye... rajin sungguh adjust sana sini... takdenyer mesej baru masuk selonggok 155 tu... rupanyer itu semua mesej yg belum eynda baca hehehehe... teettttttt.... pecah rahsia...eynda bukan takmo reply mesej... eynda takde masa yg banyak utk reply semua cepat2...so sesape yg hantar mesej kat eynda tu sila bersabar ye...

Dah tu layout inbox pun dah berubah...peningnyer kepala adeehhh... sementara nak biasakan diri dgn layout baru tu... slow la sikit...

Tu baru mesej kat facebook... kat yahoo mail eynda ada 55310 emails unread mak aiiii.... nak delete sekali harung takut ada email yg penting... nak cari email yg memang penting pun ambik masa....

Makna kata..... pikir sendiri la puan eynda... :-D









10 comments:

mummy_ayu said...

lebih kurang Ayu gak la nie..
baca mesej penting je kat FB...
email pun..banyak iklan..nak detele , kena check satu2..jawabnya..beribu2 la...

sisdee said...

heheheh dulu masa ada fb mmg camtu le inbox paling last sekali sbb kdg2 seller yang byk iklan.

Selamat berpuasa eynda :)

eynda said...

Ayu..hehe geng la kita :-D

eynda said...

sisdee...selamat berpuasa... kalau seller promote produk yg eynda tak minat eynda delete aje sebelum baca... ni mesej kawan2 banyak :-D

Yan said...

sekarang ni akak buat FB punya email different email. so tak kacau kat email yg important.so kalau nak delete, senang.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

balas la masej peminat tue...
akak2...
:)

Chik Na said...

chik na baru minggu lepas mengosongkan beribu-ribu email ... senang sikit hati bila tgk mailbox ada yg current je :-)

aanie said...

penat kan nak delete emel....nak kena tapis satu satu...

hanani said...

banyaknya... terkejut gak bila baca tadi..hehehe :)

Jom baca ni :Golden Churn Creamy Butter.. ISU TIDAK HALAL?

yangyuyu said...

ooo patutla tiba2 sy dpt emel mr bam thn lepas punyo hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails