Saturday, July 16, 2011

Sepetang Bersama Ana Suzana.

Ini kisah ntah minggu bila... minggu yang dulu yang dulu dan dulu lama dah dulu... banyak betul entry yang backdated .




Hannah nak terima tetamu....



Tetamu itu ialah Ana Suzana & anak-anaknyer.... jiran taman perumahan sebelah tuuu... tujuan dia datang nak pass salmon fillet yg eynda order dari Umi Salwa & Ana Suzana menjadi orang tengah sebab dia pun order salmon & Umi hantar ke rumah Ana... amboihhh detail lagik :-D

Nanti2 eynda citer pasal salmon fillet tu ye...dulu2 dah pernah buat entry dah... tapi rasa nak buat lagi...dejavuuuu... :-D

Ana datang lepak2 kat rumah dulu tapi kat rumah tak ambik gambar pulak... pas tu petang skit dlm 6pm ajak Ana bawak anak2 dia ke playground club house SPK...




Seronok diaorg lompat2 atas trampoline... nasib baik dah elok... sebelum ni trampoline tu rosak...




Ada budak besar join lompat2 jugak... Adam si pemegang tagline " hidup Adam dah letih" hehe...




Bawak jugak baby doll dia...




Ica yg comel.... mak dia pun comel aje hehe...




Tak sah kalau tak bergambar! Snap snap snap pastu kita pilih yg mana elok kekekek...





Ultraman jelmaan sudah tiba...




Bawak Ana pegi area swimming pool... lepas ni boring2 boleh le datang SPK ye... kita mandi2 kat pool...




Ultraman jelmaan kena buli jaga kanak-kanak ribena kat tepi pool...





Dalam 6.45pm - 7pm kami bergerak pulang... Hannah melalak sebab ica takmo balik hehe... tu pun nak melalak ye Hannah... cengeng kamu ni... ikut sape? :-p







17 comments:

Ana Suzana said...

Ohhh.. tersedak tetiba.. ekekkeke

Chik Na said...

seronok betul tgk hannah n the gang main trampoline :)

Cik SHiNJU said...

Seronoknya...Cahaya SPK ni kat Shah Alam kan?

zailamohamad said...

kalaulah rumah zaila dekat ngan rumah Eynda, akanku terjah juga kelab SPK tu;P

eynda said...

Ana...saje je bagi tersedak ahahaha...

eynda said...

Chik Na.. kalau yg utk org dewasa ada, syok jugak nak lompat2 macam tu hehe..

eynda said...

Cik Shinju... haah kat shah alam :-)

eynda said...

Zaila... bila2 free datang la sini.. boleh eynda bawak melawat ke club house hehe..

noorsafone said...

eynda...kesian Hannah...takmo balik..nanti dtg lagi ya...

CIK JATT said...

bestnya. ada swimming pool lagik. my friend pun ada beli rumah kat situ. tapi tak pernah lagi g visit dia

sLeepIng beuty said...

Best best best .. nk join jugak boleh ?.. hihii

Lelord said...

comeinya hannah

peah @ peps said...

kak eynda...seronoknya dapat lepak together-gether...mmg best..kalau dapat lepak kat pool tu....


Fly To London: The Departure and The Arrival

NM02 said...

sonok la umh eynda.. dekat ngan ana lak tu.. dpt anak2 main bersama..

Lia said...

bestnya... hehe.. lawaklah hannah nangis tu ica rilek aja.. hahaaa

Yan said...

seronoknya korang....baguslah kannn..mengeratkan silaturahim..

SURIA AMANDA said...

suka gambar yang last tuh...sgt kelakar...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails