Sunday, July 10, 2011

Satu hari.....





Satu hari:

Mama : Sape makan roti buang kulit atas karpet ni??

Hannah : Haaaa... sape kanak-kanak tak nak makan roti, nanti MAK CLEAN ....

Mama : Bagussssss....( sambil kutip sisa roti atas karpet & dlm hati cakap memang mama cleaner punnnn grrrrr...)







Satu hari :

Mama : Isskkk susahnyer nak sikat rambut dia.... (sambil sikat rambut Hannah)

Hannah : Jangan cakap DEER ... deer ada kat zoo daaaa....

Mama : ????





Satu hari :

Mama : P.O = po.... K.O.K = kok (gigih ajar Hannah mengeja)

Hannah : Hah?? PEACOCK??

Mama : ???





Satu hari :

Mama : Hannah tak boleh kacau abang adam... nanti "bird" abang adam sakit... (masa ni adam baru lepas bersunat...Hannah lasak sangat bila dekat dgn abang dia)

Hannah : Jangan cakap macam tu.... BIRD tak ada.... BIRD dah lari kot tingkap (sambil tunjuk tingkap rumah )

Mama : Errkkk ????













26 comments:

Ijah EmoTemo said...

hahaha , comel sgt hannah bila menjawab ekekeke.

Millomocca Danique said...

comel la p.o.k.o.k = peacock haha lawak btoi...

Mia-Ina said...

hahaha..lawak..lawak..2la yg dihadapi kat tadika di sek..kdg2x melayan karenanh murid x tau nk jwb soalan depa

norh said...

dah terbayang2 dah keletah hannah tu :)

sifu im said...

org yg petah waktu kecik, dia akan bijak bila bsar nnti..tu kajian la..hehe

Softtouch [Hanim] said...

ehehehehheheeee....klakar psl bird tu...ssh jgk yer nk bezakan burd tu ngan bird burung tu...

deqlis said...

hehe... lawak tui..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahahaha...
hannah2...

akiratoriza said...

pandai dah menjawab sekarang ye, Hannah... hihihi

aDieyZa said...

makin bijak yer hannah.. ada jer jawapan dia..

miSsMawar... said...

adoi cute nyer hannah nih

miSsMawar... said...

adoi cute nyer hannah nih

sLeepIng beuty said...

bijakk ... bijakkkk..
hehheee

♥MAMASYAZA♥ said...

akak kat umah pun camtu le, tak larat nak layan karenah sikecik, ada saja jawapannya

mekchu said...

hahaha.. sampai tak terkata ye tak.. petahnya hannah..

Qaseeh Tolia said...

A very talkative and clever girl

nabilah_2908 said...

bila kanak2 mula petah bercakap.... ;)

eB ezrin said...

hik3... bird terbang ikot tingkap yer? ;p

DeLancrettLurpak said...

hehehe.. kelako hannah.. mesti terpikir2 apakah maksud sebenonye.. heheh

d.a.m.i.q.u.l.a said...

kak eynda,nak emel.nak invite ke blog dami.nak buat private.nanti drop kat blog dami ek?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek..
pandai la Hannah ni..
cite no.3 tu tak tahan, pandai lak ckp dh lari.. hahahah, tula.. bird la sgt!!

adarnadzmie said...

lawak tul hannah... pandai betoi bercakap ngan mamanya...

Encik Atan said...

msty minum dugro.....kn...huhuh

wahida said...

hahaha!! lawak okeh...gila bijak budak2 sekarang...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehehe..lawak..
budak zaman skrg..sgt bijak.. ^_^

NzA said...

wakaka...kelakar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails