Sunday, July 10, 2011

Diserang Angry Birds!!


Uihhhh...marahnyer dia.... :-p




Comel2 kan.....




Datang serang kita berkumpulan.... 24 ekor semuanyer.... tapi malang Angry Birds semua kalah.... sebab semua dah kena makan hehehehe....


Ada sape2 yg boleh ambik tempahan buat cupcakes macam ni?? :-)









12 comments:

~najwa~ said...

woho..comel2 angry birds nih..


anak mesti suka ;)

cikbedahlaser said...

alamak.. syg nye nk makan...

mommyYen said...

alololo..cute sungguh..!
cuba godek e-car Nazrin,dia buat tempahan cupcake..hehe

rDnA said...

cutenyerrrr..klu camni rs sayang pulak nk makan

rDnA said...

cutenyerrrr..klu camni rs sayang pulak nk makan

Noor said...

Cantiknyerrrrrrrrr!!! Sayang nak makan...

Belbel said...

comel gilerrrrrr cupcake angry birds! huhuhu suker3.

Alida Ali said...

Kawan sy ada buat jenis foundan mcm ni tp angry bird blm la pernah bt..nak tgk leh masuk FB dia http://www.facebook.com/media/set/?set=a.191827517509115.47799.100000456034305

norh said...

akak, tak nak try buat sendiri ke? he he

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice pic la akak...
serius...

Aidanisme said...

cantik nya... tempah mane ni?

Sue said...

kiut sangat! rasa nak berangan kalau2 dapat buat sendiri untuk bezday anak sue yg akan datang ni..anyway, salam kenal.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails