Monday, August 1, 2011

Salam Ramadhan 2011 (1432M).


 ~ Entry Melekat Sampai Nak Raya ~
10/8/2011 ~ turunkan entry ni...






Selamat menjalani ibadah puasa di bulan Ramadhan buat semua rakan blogger dan pembaca-pembaca setia Eynda's Diary yang beragama Islam.

Ampunkan eynda jika ada salah dan silap sepanjang eynda bergelar blogger.

Semoga semua amalan kita diberkati Allah S.W.T.


SALAM RAMADHAN 2011 (1432M).




Luv,

~ Eynda ~












25 comments:

Semut Senyum said...

ye.. Slamat menyambut ramadhan..moga kita sama2 dpt tingkatkan ibadah kita

Lia said...

Salam Ramadhan akak.. semoga Ramadhan kali ni lebih bermakna.. :)

Amiizaa2001 said...

selamat berpuasa eynda&hafiz sekeluarga :):)

Etong said...

cantiknya gmbr kak..salam ramadhan juga :)

zarin said...

selamat menyambut ramadhan untuk eynda sekeluarga. maaf zahir batin ;-)

♥MAMASYAZA♥ said...

salam ramadhan n selamat berpuasa dari akak sekeluarga

illa said...

Salam ramadhan kak...:)

Nazmee said...

salam ramadhan eynda.semoga ibadah yang dikerjakan kali ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya.
selalu jadi silent reader je :)
semakin cantik eynda sekarang. frame kat wall tu pun cantik. beli kat mana? kihkihkih.. (menyempat tuh.. almaklumlah nak raya...)

Salina said...

salam Ramadhan & selamat berpuasa buat akak sekeluarga..

CIK JATT said...

selamat berpuasa to kak eynda and family:)

Lady of Leisure said...

salam ramadhan kak.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam ramadhan jugak dari kami..moga ramadhan ini lebih dari sebelumnya..amin....

Jiejah @ Iza said...

salam ramdhan eynda.
amboiiiii siap dah posing pakai baju raya ekekeke

Qaseeh Tolia said...

Slamat Berpuasa..dah macam Mak datin dah...

eynda said...

Terima kasih semua...

Nazmee.. salam kenal... frame tu eynda beli kat satu kedai nama Jauhari... dlm Anjung Seri selalu ada iklan kalau tak silap :-)


Jiejah... haah baju raya... tahun lepas kekeke...


Qaseeh... hehe... macam aje :-p

Alin Marlini said...

Selamat Berpose Kak Eynda..Alin jugak mohon ampun & maaf..walau kt hy dialam maya..

Thumbelina said...

Lawa la your baju....i like the colour especially.

ibh said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa Kak Eynda..Sue pun mohon maaf andai sepanjang perkenalan dialam maya ni..ada perkara2 yg buat akak tersinggung ka...Ngeeee....

mama maman said...

Salam ramadan buat eynda sekeluarga..:)

NM02 said...

selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa buat eynda dan keluarga.







cantik umh yu ^_"

zailamohamad said...

selamat berpuasa buat Eynda juga;)

yanti isa said...

Selamat berpuasa Eynda & family .

L said...

jom befikir dibulan ramdhan.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

eB ezrin said...

slamat berpuasa dari kami juga :)
cantek umah eynda :)

Lovely Kitchen said...

Salam ramadhan utk eynda sekeluarga..maaf zahir dan batin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails