Saturday, July 30, 2011

Felda Residence Hot Springs ~ Dinner

Oleh kerana hot springs itu di kawasan pendalaman, so susah la nak keluar dari situ utk dinner kat tempat lain... kami buat keputusan utk dinner kat restoran Sri meranti di dlm kawasan menginap jugak... tapi still kena drive ke area lobi...



Tak ramai orang... lengang aje... buffet malam itu kami yg punya kekekeke...



Buffet utk dewasa RM20 per person... kanak2 RM14... Hannah diaorg tak caj... tapi anak2 eynda order makanan ala carte... Adam order nasi goreng... Hannah nuggets 12 ketul.. total 4 orang makan dlm RM60... kira masih berbaloi ... menu malam tu nasi putih... daging masak merah... ikan masak tempoyak...ayam rendang... sayur tumis...sambal belacan...budu... ulam-ulaman... kerabu... dessert ada kuih muih...agar2... kek... bla bla bla... boleh makan 4 kali tambah kalau mahu... still RM20 seorang!! Masakan bagi kami boleh tahan sedap... hubby kata macam masakan di rumah... maknanyer sedap la...





Cuma buffet diaorg takde kopi & teh.. yg itu side order... minum aje sirap bandung yg sedap ini :-)





Dah habis dinner kami balik ke villa... plannyer nak lepak dlm jakuzi... tapi malam tu hujan pulak... so lepak dlm bilik aje.. anak2 pun tido awal sebab keletihan...





7 comments:

sLeepIng beuty said...

Sirap bandung peberet .. hihi :)

honey amour said...

apesal tak ramai visitor eynda?

eynda said...

intan...kalau dahaga memang best minum sirap bandung kan :-)

eynda said...

honey... sebab eynda pegi weekdays... kalau weekend baru ramai..

ArELeEz said...

t'liur leez tgk sirap bandung tuh. slurrp2! hu3..

norh said...

murah la buffet rm20.. nampak sedap pulak tu..

ameris said...

sronok gak eekkk...iyer la biasa gi pantai jer, sesekali try hot spring apa salahnya. hannah nampak hepi sgt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails