Tuesday, July 5, 2011

Hari Ayah Di Zoo Negara.

Hari Ayah yg lepas ayah habiskan masa bersama isteri & anak-anak... tak perlu hadiah mahal-mahal katanyer.... cuma nak makan di satu tempat yg sangat biasa, bukan luar biasa...bukan mewah...tapi sangat la rasa berbaloi makan kat situ... nak elakkan spekulasi, di restoran masakan utara aje la hihi.... satu lagi ayah nak berehat di rumah tapi yg tu takleh nak kasi sebab Hannah dah bising nak ajak pegi ZOOM iaitu Zoo Negara :-D

Lepas lunch kami terus ke zoo...dlm perjalanan tetiba hujan turun...alamak cemana nak jalan2 dlm zoo.... dah sampai zoo kebetulan hujan baru nak lebat...adehhh... tapi turun gak dari kete tunggu kat tepi kaunter tiket....Alhamdulillah tak lama lepas tu hujan berhenti... maka sangat la seronok sebab berjalan-jalan dlm zoo dgn keadaan cuaca selepas hujan... sejuk nyaman tak berpeluh melekit-lekit....redup aje...

Nak tahu harga tiket Zoo Negara sila klik di sini :






Hannah selalu konpius antara giraffe & zebra.... dari segi bentuk & rupa sangat la beza wahai anakku :-D




Gaya tersendiri... tak pandang kamera....




Sesi beramah mesra dgn Llama.... eynda jeles sebab bulu mata dia lagi melentik original berbanding bulu mata pelesu artis itewww.... :-p




Eynda dapat satu ilmu hari tu... ikan ni sedang tido rupanyer.... macam manusia tido la pulak.... dan ada seekor ikan yg boleh berenang sambil undur...sila teka! :-)




Misi menyampaikan maklumat rahsia kepada Adam....




Hannah suruh semua jalan dulu.... dia nak jalan sorang2... konon2 dia dah dewasa la boleh buat apa saje... hari2 tengok BabyTV jangan harap nak jalan sorang2 okeh...




Banyak lagi gambar dalam facebook... tiap2 minggu Hannah nak ajak pegi ZOOM... mama & ayah tepuk dahi... tak bosan ke Hannah? :-D











10 comments:

sLeepIng beuty said...

Hannah dah suka kt binatang2 kt situ kot.. hehee

aanie said...

ok gak tu hari ayah kat zoo...sy pun baru tau ni ikan boleh tido..hehe...

p/s: blog berwajah baru lagi la....

norh said...

cute betul hannah ni..geram..he he

akiratoriza said...

ok gak jengjalan di Zoo, sambil tgk binatang sambil exercise..

p/s : jemput join GA saya. tq

mekchu said...

jarang2 org buat celebrate hari bapa kat zoo.. budak2 yg paling happy kan..

Lee-Yan-Naa said...

Hannah exited tu tengok binatang live..tu yang setiap minggu ajak tu

Farra Dhelina said...

haha fengsan nk gi selalu hana sygggg... hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel nye hannah...

CIK JATT said...

sooo adorable hannah nih.

by the way, i tgh kumpul balik blog2 yang i selalu follow dulu. feel free to visit my new blog k:)

Ann Ishak said...

mesti seronok pegi ZOOM kan hannah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails