Sunday, June 5, 2011

testing from galaxy tab.

Testing 12345 from galaxy tab using blogger droid apps.
Published with Blogger-droid v1.7.0

6 comments:

Drunbella Khoo said...

kak eynda, dia punya layout untuk tulis entry sama macam kat pc ka?
function dia semua sama tak?

June Shukor said...

Eynda, best x guna galaxy tab ni. Aritu saya dok pikir2 nak ambil galaxy tab atau iPhone. Ramai kata iPhone lagi best. Tapi bila dah beli, saya nak update blog x leh nak upload gambar. Nak kena sync dengan laptop dulu. Bila sync, x jadi pulak. Tension betul. Tak serve the purpose saya nak update blog. Huhu

eyndayusoff said...

Bella...tak sama macam pc pun... ada kotak "title"... "content"... "label" ... kalau nak upload gambar, ambik dari gallery & share... pendek citer kalau setakat entry ringkas boleh la kot...kalau nak letak gambar berderet-deret macam susah pulak :-D

eyndayusoff said...

june....eynda baru try buat entry bergambar guna tab... setakat ni eynda baru belajar utk upload sekeping gambar aje... kalau banyak keping tak tau la boleh ke tak... so far eynda suka dgn tab ni :-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dapat2...
testing2...

Ann Ishak said...

okay tak nak guna/explore...ada keterujaan jugak nak beli nih, tapi nak tau dulu feedback dari akak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails