Tuesday, June 7, 2011

Rezeki Anak-anak.....

Last Saturday kami ke Bukit Bintang.... punya la lama tak pegi sana... last sekali masa Adam umur 2 tahun!!

Actually nak pegi ISETAN.... plan asal nak ke Midvalley... tetiba nampak kesesakan yg Terlampau on the way nak masuk parking midvalley... terus ubah haluan... plan ke2 ke KLCC ... pikir2 lagi owwhh ada satu lagi ISETAN kat Lot 10...jom le terjah....

Yg beria-ia nak ke ISETAN tu eynda sebenarnyer....nak shopping baju! Excited tak terkata.... tapi bila masuk ISETAN alahai rasa kecewa... sebab satu baju pun eynda tak berkenan... pusing ntah brape kali ladies department tu takde jugak yg eynda berkenan...

Oleh kerana eynda tak dapat apa yg eynda nak, bagi peluang kat anak-anak je la....




Seronok la ye anak-anak.... 




Mama & ayah pun tolong pilihkan toys utk Adam & Hannah.... ambik le apa saje janji dlm bajet yg ditentukan.... wah wahhhh... hati senang je tengok anak2 pilih yg harganyer boleh tahan jugak le... kalau biasa2 ni mama & ayah bisa pengsan wohhhh!! :-p

Nanti duluuuu...jangan cepat melatah...kitaorg tak guna duit sendiri sebab tu la tak kisah anak2 nak pilih toys apa pun... ni ha kami bayar dgn kertas vocher aje hik hik hik....







Jeng jeng jeng....





Sepatutnyer dapat kat mama tau vocher ni hukhukhuk.... tapi apakan daya... mama punya taste nak beli baju agak terlampau...takde yg berkenan kononnyer... haaaa anak2 la dapat habuan...  :-D


Dan mama dapat baki vocher RM50 aje ahahahaha.... boleh beli apa ye :-D

Hhhmmm....gitu le citernyer.....








14 comments:

mama maman said...

takpe la janji anak2 happy kan... :)

ratusiput said...

balance rm50 ye...bli yg dlm2 je la k.eynda :)

sisdee said...

50 pun byk gak tu eynda hahahah..

selalu camtu le kan..mmg rezeki anak2 le tu..hehehhe..

kita pun slalu camtu klu dpt voucher

honey amour said...

tapelah eynda..berkorban untuk anak pun berbaloi jugak :)))

Yan said...

bebudak kalau dpt peluang cam ni mmg tak akan lepas peluang kan,..berbahagia...

zailamohamad said...

zaila suka shopping kt tmpt yg boleh tebus voucher mcm jusco, parkson, isetan..syok juga kalo dpt voucher tu, xyah keluarkn duit sendiri kan;D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mesti mereka happy...
hehehe...

AlinNilsa said...

utk eynda punya next time....

Zareene Saifuddin said...

anak-anak jugak yang untung ye eynda... xpela janji dorang happy... esp. hannah.. coz dapat barbie dolls..

yantz-yeem said...

salu camtu lah kan?kalo dpt voucer kunun nk belanja tuk diri sendrik...tapi bila xde yg berkenan dah jadik hak milik mutlak tuk anak2 le plaks....alahai tggal 50 tu patutnya perabihkan aje heheh dah alang2 ke isetan tu kan??

yangyuyu said...

wah sapa bagi voucher best nya...

cho_zila said...

memang begitulah selalunya yang berlaku... anak2 memang menjadi priority sekarangni....

Mimy Hamid said...

patutla mama suh pilih apa je...mama ada voucher...ni mesti selalu soping Isetan byk2 ni kan

Shariz said...

Adam Hafiz mesti pilih Lego atau yang build2 punya mainan kann....Hannah kompem lah pilih Barbie doll :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails