Wednesday, June 8, 2011

Kami Di New Straits Times!


Gambar ehsan dari NST



Pagi-pagi terbaca link yg dishare oleh owner Sri Bunga Raya Kindergarten... Sports Day Hannah masuk NST hari ni!

Tahniah ye sebab berjaya anjurkan sports day yg sangat meriah...Hannah bertuah sebab jadi salah seorang pelajar di SBR walaupun selalu pepagi dia aje la yg cengeng kan ahahaha.... sampai hari ni Hannah kekadang mention kenangan2 dia masa sports day hari tu :-)

Kami satu family ada dlm gambar tu...eynda rasa eynda paling over angkat dua2 belah tangan dlm gambar tu ..... ce cari...ce cari ... ahahaha...hubby cukup alergik kalau eynda tiru usop wilcha kekekekek.... jap lagi nak pi beli NST...tak puas tengok gambar kecik dlm NST online...tak sure paper betul gambar kecik ke besar.... :-p

Boleh baca lebih lanjut di sini cuma caption digambar online ada sedikit kesilapan..jenuh eynda cari mana Faizal Tahir dlm gambar tu...bila masa dia datang?? Tak bagitahu kat eynda pun!! Hampir2 nak merajuk...rupanyer silap caption kekekekek....














8 comments:

sLeepIng beuty said...

cewahhhh.. :)
Tahniah Hannah .. hehee

yangyuyu said...

sy tau, sebelah hubby kak eynda yg sedang dukung hannah kan..hehebaju putih tu:)

aanie said...

a'ah, yg baju putih tu kan...hehehe....

Farra Dhelina said...

wah pemes! ;-)

d!LLah said...

wahhhh femes femes...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pemes kali kedua nye...
:)

hanani said...

bestnya..siap kuar NST gitu. :)

Jom baca ni :Hukum Menyebut OOOO ! M. G atau Oh! My God..

Jom baca ni :Wanita Obses Cantik? Jom Baca ni Dulu..

Jom baca ni :Jom kenali Siti Soleha atau Nora Elena.. Bintang yang bakal bersinar? Rupanya Adik Sam Bunkface..

Ann Ishak said...

wah...famous sekolah hannah yek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails