Tuesday, June 7, 2011

Masa Itu Berlalu.....

Andai masa boleh terhenti....



Kekal di saat ini....




Kerana ia detik-detik yang sangat kurindui walaupun sedang mengharunginya....

Tak pernah puas....





"You will always be my baby....."












19 comments:

ibuayu said...

apabila anak dah besar tentu kita merindui detik-detik semasa diaorang kecil.masa tulah kita berguling ,bergomol dgn diaorag...

hasya said...

betul tu..i pun always wishing the same thing about hasya...cepat je kan rasa dorang membesar ;-)

adarnadzmie said...

betul tu eynda... mesti kita akan merindui nya... hanya foto2 anak2 saja yang dapat kita jadikan kenangan...

hasya said...

eynda
sorry, ini zarin, i terguna ID hasya...hihi jgn tk tahu, anak daraku itu ada blog jugak hahaha :D

- zarin-

sLeepIng beuty said...

rindu serindu2 nya ... hehee

alyyani said...

adorable nye hannah nih.. eynda rindu nak ada baby lg ke? :)

rara pinkmafia said...

akk knp lame tak hupdate?hmm comelss anak akk.

j.u.l.i.e said...

super duper comel...

yangyuyu said...

comels-lawa backlighting tu

Lia said...

masa berlalu terlalu cepat kan akak...

CT said...

comel Hannah ni...:)

NeenaAnuar said...

hannah makin besar makin cantik.. cantik seperti mama nya yg always gorjes! ;)

aanie said...

betul la kak eynda...bila tgk balik gambar adam masa kecik, rasa macam nak adam kecik balik...

ratusiput said...

mmg betul..kejap je masa berlalu kan anak2 dh besar...cantik tol rambut hannah..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comellllll....

Yan said...

sooo kita pun tak tua.. best kan..hee

Mimy Hamid said...

comel nya hana....wow weee jambu sgt

zailamohamad said...

sekali pandang Hannah ni mcm nora elena lah pula, eh tetibe;D

myxa said...

you make me cry wif this entry..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails