Wednesday, June 15, 2011

Pavilion.

Hari tu kan..alang-alang dah sampai Bukit Bintang... akhirnyer sampai jugak ke Pavilion... tak pernah pegi situ lagi sebelum tu ok.... orang lain dah hafal kedai2 dlm Pavilion tu kan hehehehe.... ni pun kebetulan kat bukit bintang...kalau tidak, ntah bila nak jejak kaki kat situ... macam tak percaya je Pavilion depan mata... sangat le jakun :-p

Langkah kanan utk anak-anak...dah le vocher ISETAN diaorg yg punya... pegi Pavilion pun ada pameran Super Hero... apa lagi mama kena la jadi photographer of the day :-D

Layan gambar aje la ye...tak shopping apa kat situ pun...









Tiru sengih jocker....










Eh!! Sedondon ler...







Gambar adam le paling banyak maklum banyak hero lelaki... Hannah ada bergambar dgn patung wonder woman tapi eynda takmau tepek kat sini...seksi sangat wonder woman tu kekekekek....

Ok dah puas hati sebab dah jejak kaki kat Pavilion... ye la sana sini orang dok citer... Pavilion...pavilion... tak aci le kalau eynda tak sampai kat tempat tu kan... now dah boleh duduk senyap-senyap... ntah bila nak sampai situ lagi tak tahu le hihi... setakat nak shopping baju2 eynda, kat 1 Utama pun dah banyak pilihan... so takyah pegi jauh2 melainkan sekali sekala nak bertukar angin kan :-)








18 comments:

MRS. K said...

baru sampai sekali.. huhu

♥MAMASYAZA♥ said...

tersenyum sakan adam, dpt bergambar dengan patung2 tu

Mimy Hamid said...

akak kita sorry to say yer tak minat pavilion....bukan taraf ku...kalau makan makan ok la...

eynda said...

Mrs K... ni pun baruuuu sekali hehe..

eynda said...

mamasyaza... tu la hepi betul dia... dgn patung pun jadi la :-D

eynda said...

Mimy... akak pun tak obses sangat dgn Pavilion tu..cukup sekali sampai pun dah ok janji dah sampai hehe... kedai2 dlm tu kat KLCC pun ada...kat OU pun ada..kat banyak tempat lain pun ada... yg mahal2 & branded tu tahu le bukan taraf akak jugak hihi...akak ni jenis beli tak kisah murah atau tak branded janji berbaloi... :-D

Farra Dhelina said...

dh smpai ye kak..sy belum lagi..hehe ntah zmn bila lah ni nak smpai..

alyyani said...

kitorg pun belum sampai lg. rasa mcm kena meredah jem teruk. hehehe..

Shahayu said...

opis saya kat sebelah jer...hari2 dah tak mo gi dah... suma mahe2 belaka... huh huh huh

aanie said...

pavillion ni setakat nak jalan2 ok la...klu nak shopping, mmg tak la....hehe...

lily lotus said...

auwww seksi sgt wonder woman tu ekk. hhihi.

Just Call Me Bitt said...

owh rupanya ade mascot real jugak yerrr kak...ingat patung sahaja...mesti adam seronok...

Ya ALya said...

hehehhe...tak pernah sampai lagi la...

hanani said...

saya tak penah lagi kesitu. Tak de motif nak sampai sana. Hanna pandai possing eh :)

Jom baca ni :Rangkaian Maqui Miracle, Lancome Membuatkan Wajah Bebas Minyak Sepanjang Hari..

Jom baca ni :Coklat-coklat Mekah, Jenama Evliya Sultan..

shima said...

kita pun tak nah p lagi...hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

dah lama tak gi pavi....barang2 kat situ mahal lak eynda,, tak mampu ai...huhu

LiN said...

kak eynda, smalam kalau tak silap nampak akak kat subway giant...tp x sure btol tak tu akak..tp rasanye mmg akak n hannah smlm tu...sy order subway btol2 sblom akak order, tp takut nk tegur sbb takot salah org...hihi...btw, 1st time tgk akak secara live...cantekkkkk sgt~ :)

Alin Marlini said...

Alin pun tak penah sampai situ lagi Kak Eynda..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails