Thursday, June 9, 2011

Ole-ole Superbowl Kelab Golf Monterez....

Awal minggu pertama cuti sekolah ada rombongan mak dara & anak2 ke Kelab Golf Monterez... memandangkan ianyer hari selasa, para suami pegi bekerja...itu le tugas mak2 dara...menghiburkan hati anak2 yg bercuti sekolah.... tapi rasanyer mak2 dara yg lebih teruja kekekeke....

Nak tahu tak...ini 1st time seumur hidup eynda tak pernah main bowling!! Kah kah kah.....sila gelak beramai-ramai.... mulanyer malas nak join sebab tak reti main.... tapi sebab ingatkan anak-anak (biasa le hati mak ni kan)...ok le join jugak...hentam saje la nanti...

Seperti biasa eynda letak gambar2 yg basic aje...nak tengok lagi sila ke FB eynda ye...





Ini group eynda... 




Ini group satu lagi... diaorg ni memang terrer main bowling laaaa..... 




Anak-anak sekelian....comel-comel belaka... tengok diaorg main bowling lagi comel!! Yang kecik2 termasuk Hannah tak main la... Hannah tukang jaga bola bowling :-D




Nasib baik ada gambar ni... terbukti jugak le eynda main bowling kan... walaupun sebelum start eynda dok tertanya-tanya cemana nak main... awal2 game semua masuk longkang ahahaha.... tapi atlast sampai habis game boleh jugak buat 2 strike.... best rupanyer main bowling ye.... jakun betoi eynda hari tu.... 

Lepas habis game semua dah kelaparan, menuju ke KFC cawangan ke 500 lalu proses menambah lemak berlaku di situ... Alhamdulillah kenyang jugak lemak2 pun kan...

Boleh addicted rupanyer bowling ni ye.... dah pasang angan2 lepas ni takde keje boleh ajak hubby & adam main bowling peringkat keluarga... main kita2 aje la sambil eratkan ikatan kekeluargaan cewahhhh...Hannah seperti biasa jaga bola bowling aje ye... 

Tapi kat monterez ni best sebab ada dua bahagian... satu bahagian yg open so sangat sesak dgn remaja2.... satu bahagian macam yg kami ambik ni agak privacy... sesuai utk group2 yg bawak anak2 kecik... macam kami le...

Lepas ni kalau sape2 ajak main bowling takde la jakun dah kan... dah reti main hihihi....malu aje lah!! :-p






22 comments:

rara pinkmafia said...

wahhh mcm pro je akk main.nt leh ajar.

lydzar said...

kak eiynda, saya pon baru jugak main bowling kt ole-ole ni sabtu lepas..hehe
best gak main kt situ sbb senang nk carik parking :D

Jiejah @ Iza said...

ooo lama betul x main bowling ..rasanya dah nak masuk 2thn hahaha
masa muda² dulu(hahahaha skrg dah tua yer?) tiap mggu main ,mmg addict laa.

rasanya lepas ni eynda bakal ambil alih keaddictkan saya terhadap bowling hihi

Alin Marlini said...

Alin pun suka main bowling...satu hr leh kita lawan ek Kak Eynda

yangyuyu said...

lawa la cardigan ke sweater tu

Shariz said...

Shariz dah 10 tahun tak main bowling....lagi lama....dah berkarat dah kut.....hahahaha

aanie said...

alahai, comel2 nya budak2 ni...

cantik gak tmpt ni....makcik sy penah suggest main kat sini..tp jauh lak dr umah sy....

CT said...

mak budak main boling...anak2 jd penonton...hi3

eynda said...

rara...nampak aje macam pro :-p

eynda said...

lydzar... ye ke... haah senang cari parking sebab tak sesak...

eynda said...

jiejah... 2 tahun belum lama tuuu hehe...

eynda said...

Alin...errkkk nak main boleh tapi akak takde skill la...hentam je baling bola tu :-D

eynda said...

ummi... itu cardigan :-)

eynda said...

shariz...lepas ni kita usung anak2 pi main kat situ ;-)

eynda said...

aanie..tu la..comel aje kan.. bagus la semua well behave je... ni pun nasib la dekat...kalau jauh pikir banyak kali gak nak join atau tidak :-D

eynda said...

CT.. yg besar2 tu main jugak sama2 geng diaorg...kasi 2 lane kat diaorg...tapi yg happening mama2 la kot ahahah...

Asha Nini said...

salam k.eynda
tq jd my follower...terharu ni...heheh

♥MAMASYAZA♥ said...

dulu akak ngan en. abah memang rajin pegi main bowling dgn anak2, tapi bila dah makin bertambah ahli keluarga, mmg dah jarang pegi.
seronok main boling, gian jadiknye

Just Call Me Bitt said...

cun la tuh...boleh lepak main bowling...rasanya kalau dekat ampang superbowl ada lane untuk budak-budak main kak...konpem tak masuk longkang punya....saya belajar dekat lane tu jugak masa bujang2 muahahahaha lagi malu hokehhhh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lame xmaen bowling...
nak maen la cuti nieh...
hehehe...

Aien said...

salam eynda,

nak tanya ni..salah sorang kawan eynda yg terror main bowling tu namenye zeti kan? ala yg bertudung tu.. kalaulah betul dia...nnt sampai kan salam ain pada dia ye..jiran lama kat cheras.kalau dia ade blog lagi bagus..dah lama lost contact ngan dia..

thanks eynda..keep on posting ya!

Iqbal Hakim said...

boleh nak tahu berapa harga for vip room

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails