Monday, June 6, 2011

Hari Sukan Tadika Hannah....

28hb Mei yg lepas tadika Hannah buat Hari Sukan... excited sangat sebab sebenarnyer masa Adam tadika dulu ( 3 buah tadika), satu pun tak buat Hari Sukan... pegi rombongan ada la...  so ini pengalaman baru bagi eynda & hubby tambah2 lagi kami pun turut serta dalam beberapa games utk family...

Gambar2 banyak di facebook eynda....eynda cuma letak random aje kat sini....sila la ke facebook eynda ye (asyik promote tak habis2) hehe...

Acara diadakan di club house Cahaya SPK.... bermula dlm pukul 9am.... murid2 nyanyi lagu Negaraku dulu....comel2 aje...antara umur 3-6 tahun... paling comel yg umur 3 tahun la...apa pun tak tahu hihihi....



Sebelum sukan bermula pakat menari pom pom dulu....



Tengah pikir apa tu?




Mommy makeover... Hannah punya la seronok dapat mekap muka mama dia...berbaloi dia praktis dgn youtube Michelle Phan hehe...




Salah satu game yg Hannah join...ada banyak lagi...semua eynda rakam dlm video tapi tak upload kat facebook pun...




Game utk bapak2... wilcha musical chair...patutnyer tangan tu kena lambai2 macam usop wilcha tapi diaorg tak buat pun...ada le awal2 start 2-3 org lambai2 ala-ala miss world tu hahaha...tapi memang cool semua!! Ehhh termasuk le hubbyku :-D




Game utk siblings.... yg ni anak2 eynda dapat 1st prize...al-maklum le adam paling besar dlm semua budak2 tu.... so laju je sampai garisan penamat ... :-p




Acara memungut pingat & hadiah...




Hilang letih bila nama asyik kena panggil dapat hadiah...





Hadiah2 yg berjaya dibawa pulang ke rumah....syabas!!



Owhhh ye... ada acara menari "chicken dance" di hujung2 acara Hari sukan.... sangat la best sebab ada ibu bapa yg join menari gak... termasuk la eynda ahahaha... kata kita cool kannnn.... hehe....hubby takmau join so dia tukang ambik video aje....rugi kalau takde rakam saat tu...bukan senang eynda nak dancing2 depan public tau... zaman sekolah dulu ada le dancing2 kat sekolah......funny sangat tarian tu tapi habis aje lagu berpeluh-peluh tau ... wahhh ingat step simple2 tak keluar peluh hehe... apa-apa pun memang enjoy hari tu.... habis je acara kitaorang keletihan...walaupun lunch provided...ambik jugak la food tapi lepas tu kita terjah restoran mamak makan nasi kandar! :-D


Tahniah utk organizer!!!



11 comments:

Ijah EmoTemo said...

wah! comel hannah siap jadi pompom girl. ekekeke ;P

hebat la menang byk hadiah. ekekek zaman ijah dulu siap dpt piala yg tak menahan tau. ekekekek

nasazfrog... said...

Kalau hari sukan ni anak2 suke, kita lagi suka tgk anak2 bersukan... wah banyak dpt hadih,, suke2

ceera said...

gambar mommy selepas makeover takde?

A~ said...

Wah, best gila hadiah tu. Dapat apa Eynda? Tayang la gambar hadiah2 jugak. I suka family day cam gini. My parents punya tpt kerja slalu buat acara tahunan gini, but most of the time i miss sebab i kat sini =(.

anie,Nagoya said...

kat Fb ada tak muka mamanya kene makeup kat dak Hannah tu?bestnya.....

Softtouch [Hanim] said...

waaa bnyaknya hannah dpt adiah....mesti suka giler hannah kan kak eynda...tahniah hannah

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak tgk akak chicken dance cepat...
hehehe...

Lee-Yan-Naa said...

kejap je rasa hannah da besar...cepatnyee

adarnadzmie said...

wah... hannah dpt byk hadiah...sukenyaa...

- dieyana - said...

comelnya hannah! tahniah hannah....;-)

Just Call Me Bitt said...

dah besar hannah...i like the pom pom gurl hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails