Monday, May 30, 2011

Happy School Holidays!







Selamat bercuti dari alam persekolahan!!

Ibuk-ibuk bapak-bapak dah siap plan utk anak-anak sepanjang cuti 2 minggu ni?

Utk kami, weekdays takde plan sangat le...maklum le ayah adam & hannah keje....mama diaorg pun malas bawak kete jauh2 hihi....so pusing2 shah alam aje la kot weekdays....weekend maybe plan jalan2 tapi belum tahu ke mana...kalau ada nanti eynda citer kat blog...

Bila cuti lama macam ni baru le sempat nak buat entry kat blog...hari-hari sibuk aje...tapi kekadang rasa macam takde buat apa sangat....tapi rasa letih macam sibuk bebenar :-p

Banyak entry basi yg akan eynda tulis selepas ni... yg ada dlm facebook maybe akan rasa dejavu skit hehe...sebab eynda banyak bercerita dlm facebook aje lately...sekarang insyaallah ada masa lapang boleh le buat karangan dlm blog pulak...

Jumpa lagi di lain entry.... Enjoy ur holidays!









10 comments:

Zana said...

Happy school holidays kak eynda.....tak balik kampung ka?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tunggu entri akak...

Amiizaa2001 said...

happy holiday enyda+family:)

aanie said...

selamat bercuti....

tu la, kalau penat pun, xde idea gak...

Shariz said...

Happy Holidays ! Nanti ada masa shariz terjah rumah eynda...hehehe

Lia said...

happy school holiday akak..

Yan said...

Eynda nak ke mana tu?

akak maybe ke Kuala Kangsar. Tak penah sampai nih..

Softtouch [Hanim] said...

hepy school holiday utk adam n hannah...kak eynd apun boleh relax sikit...

yangyuyu said...

ank kami xskolah lg, rasa biasa je cuti skolah:( mil lak nk dtg..stress terus..huhu

Chik Na said...

samalah ngan chik na..lately tak boleh nak berblog sangat, bz ngan jadual sekolah anak-anak..

anyway.. happy holiday buat eynda jugak.. cuti ni dapat la rehat sikit kan!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails