Tuesday, April 12, 2011

Kelabu is Grey!




Apa yg eynda dapat lihat hari ni??

Kelabu!!

Terkejut betul...bila masa eynda tukar background hehehehe....

Mintak tolong kawan2 kat FB tengokkan blog eynda...betul ke background kaler kelabu atau masih ada background kalerpool eynda yg lama....nasib baik le diaorg kata masih ada yg kalerpool tu...sah-sah pc eynda mengong....tak pc, tenet la kot...UNIFI tuuuu....agaknyer coverage tak mampu nak masuk dlm bilik eynda ni....sebab kat tingkat bawah macam ok je....

Takpe la as long kawan2 cakap ok....biar le puan belog aje yg nampak blog sendiri kaler kelabu...ai tak kisah.... 

*sigh* susah betul nak update blog sekarang.... satu pc dikonker Hannah...satu pc lagi hubby set time pulak...weekdays takleh guna...dgn eynda2 punya id kena block gara2 takmau anak guna pc weekdays...mana aciiii...bukan eynda yg pegi sekolah :-p Netbook tecit sangat....malas nak update blog guna netbook....lepak FB syiok la...haahh...pas tu naper beli hari tu kannn...itu le namanyer pantang tengok semua nak....padahal takde kepentingan sangat pun... :-D


Ok itu je nak citer.....sekian...trima kasih kerana membaca Eynda's Diary ;-)







18 comments:

sheila said...

kite lagilah kak..nampak b/ground putih je sbb internet slow kat ofis ni harini...

Farra Dhelina said...

alahai sian nya akk..berebut dgn hana..hehe sabar je lah..

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

xkelabu pon kak eynda. still de dot2 kaler2~ huu~

norh said...

apa lagi kak, ada alasan untuk beli laptop pulak la.. :)

Anne said...

anne nampak b/ground putih jer...kalau bukak tenet kat umah barulah nampak yg kalerpool tu:)

Nur Hanani said...

ok je..backgroun still tak de perubahan pun. Tak de kaler kelabu. :)

Jom baca ni: Cara eratkan hubungan guru dengan pelajar..

ceywie said...

ha'a, b/ground kak eynda ok jer. jgn risau. :)

eyndayusoff said...

sheila..haah kan ni mesti sebab internet slow :-(

eyndayusoff said...

Farra...haah...hannah asyik nak tengok youtube je :-D

eyndayusoff said...

nabila....lega :-)

eyndayusoff said...

norh...nanti kena jentik telinga :-p

eyndayusoff said...

anne...eynda kat rumah pun tenet teruk ni :-(

eyndayusoff said...

Nur Hanani...tu la eynda punya line tenet kat rumah buat hal ni....sebelum ni ok je..

eyndayusoff said...

ceywie...trima kasih..lega skit :-)

lily lotus said...

yer kak, looks okay jer. saja nak tease tu..hehe

Just Call Me Bitt said...

ok jek background akak...

eyndayusoff said...

lily...bitt...dah dapat jawapan kenapa kaler kelabu hihi...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah dapat penyelesaian nye kan...
hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails