Sunday, April 17, 2011

Karnival Hari Shapadu 2011.

~ Sticky Entry ~
.... Sila scroll down utk entry2 lain....


Assalamualaikum WBT,

Shapadu Corporation Sdn Bhd yang diberi nama Karnival Hari Shapadu 2011. Program selama 4 hari 3 malam (14/4/2011 - 17/4/2011) itu akan diadakan di sekitar Bandaraya Shah Alam. Tentatif program adalah seperti berikut :-
Klik utk lihat dgn jelas.
Banyak aktiviti-aktiviti yang telah diatur untuk Karnival Hari Spapadu tersebut dan yang tentunya sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Karnival yang ini sudah tentunya tidak semeriah Karnival Jom Heboh kerana tiada konsert, namun inilah cara sebenar untuk mengadakan karnival bagi rakyat Malaysia yang majoritinya Islam.

Permulaan acara dengan bacaan Yassin dan tahlil yang akan dipimpin oleh Ustaz Dato Dr Harun Din dan pada malam minggu (16/4/2011) Forum Perdana Ehwal Islam akan menampilkan Ustaz Zamri (Mari Mengaji) sebagai moderator, serta barisan panel seperti Ustaz Wan Sohor Bani Leman, Ustaz Dr. Zahazan dan Ustaz Shukri (Al-Kuliyyah).

Banyak lagi pengisian bagi Karnival Hari Shapadu 2011 antaranya Kejohanan Basikal Kriterium, Amazing Shah Alam (Treasure Hunt) dan Larian Amal Shah Alam. Borang-borang penyertaan boleh didapati di Laman Web Kelab Sukan & Rekreasi Shapadu.

Orang ramai dijemput hadir ke karnival ini dan diharapkan ada manfaat yang akan diperolehi pada karnival itu nanti.
Sumber rujukan entry : email
Keterangan lebih lanjut sila hubungi : 03-55410205 or 017-3278149
Website : ksrs.com.my 

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

menarik nye akak...

Willie a.k.a Reptoz said...

Wah! Mesti gempak event ni nanti!

Nur Hanani said...

best juga ni..karnival shapadu.. :) dulu my bro pun kerja shapadu, pas tu dapat offer lagi bagus,dia lompat.Tp dulu macam kurang je shapadu buat aktiviti ni kan.. :)

Jom baca ni: First time join Blogging Contest, saya menang RM2000..Happy sangat..TQ Nuffnang.TQ Lancome Malaysia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails