Thursday, April 14, 2011

Februari 2011 Takde Banyak Citer Ke?


~ Klik gambar utk imej lebih jelas ~



Baru perasan bila tengok blog archive rupanyer bulan februari 2011 eynda hanya buat 4 entry....sadis sungguh.....bilangan paling sedikit sepanjang penglibatan dlm dunia blog hehehehe.....agak2 kenapa ye sikit sangat entry bulan februari :-D

Ok itu je nak citer....petang ni nak masak lamb chop utk hubby terchenta...pas tu nak siram pokok kalau tak hujan..... tapi dalam hati sebenarnyer nak tidoooo..... minggu ni memang minggu lemau bagi eynda...asyik nak tidoooo jek...letih memanjang....pegi gym pun baru 2 kali minggu ni...mungkin sebab tak sihat....batuk & selsema....tapi esok plan nak lari 5K...insyaallah....

Jumpa lagi di lain entry ;-)










5 comments:

Jiejah @ Iza said...

rest cukup² b4 lari 5km esok ;-))

Queen said...

oo..5km....nik ingatkan apela 5k tu..heeee

sheila said...

bukan bulan 2 aritu ke akak cam kejap nak tutup blog kejap x jadi .. kire tu bulan mood tengah swinglah tu hahah

pearl jade said...

rindu tau dgn akk...
sket sgt update...yeaay hrni akk update lg..hehe

Ann Ishak said...

5k tu...kagum kagummmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails