Monday, March 7, 2011

Parent Teacher Day Tadika Hannah...




Pagi sabtu lepas eynda & hubby pegi tadika hannah coz ada perbincangan antara ibu bapa & guru.... so boleh tahu serba sedikit perkembangan Hannah sejak sekolah...

Dengan keadaan Hannah yg masuk tadika bawa zero knowledge, eynda & hubby lega la jugak...nampak jugak perkembangan positif yg ada pada Hannah....dari tak reti pegang pensel, sekarang dah boleh tulis nama sendiri...ye ke hannah? hehehe.... Dari asyik nyanyi lagu orang dewasa, dah mahu nyanyi nursery rhymes... :-D

Takpe baru masuk bulan 3...lagi 3 bulan kita tengok apa pulak yg hannah boleh improve :-)





Ehhhhh...pendeknyer entry ni!! :-p













14 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kak eynda..
pinky pn ssh ati gak..nxt year nk antar miqa pegi skul..
boleh ke dia nak uk'uk tanpa mama disisi hehe..

persoalan yg sntiasa berlegar2 dlm kpla ;p

Ginger said...

Bravo to Hannad

babyluv_ayang said...

gud improvement kan, eynda...best lar dgr kan...kyra nanti end of march baru fara masukkan...harap2 ok lar kan...

AyuArjuna BiGoshh said...

kak eynda...tgh syok baca abih da/...alaaaa

Diari-Selebriti-Mama said...

gud job hannah!budak-budak memang cepat belajar kalau dengan kawan-kawan and teacher.tapi cube mak sendiri yang ajar mesti manja sikit.

Queen said...

xpe..selagi ada peningkatan...

tapi tuela..mak pak ni main peranan kan.. =)

Farra Dhelina said...

clap2 for hannah..yeayyy..

Softtouch [Hanim] said...

tahniah hannah...bijak bijak..oklah tu perbahan dia kak eynda...

Cik Firus said...

hannah kan gud girl..
nanti byk lg improvement

Lia said...

bagus2... hannah kan gud girl..
(",)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

berkembang positive k hannah yg comel...

cikbedahlaser said...

bagus hannah...
rasa nye masa die masuk lil tot dulu.. asyk nangis je kan? skrg dh berani.. dh pndai dh..
lg 3 bulan mst lg byk tu perkembangan nye.. seronok nye tgk budak2 membesar..

sisdee said...

bagus hannah...teruskan ek..

eynda..dulu syahmi pun camtu...tak pe slow and steady..kita kasi dia kenal dunia sekolah dulu :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

huerm..makin hari pemikiran dan saraf anak2 kita ni semakin berkembang dan banyak belajar benda yg baru..semoga mereka sume akan menjadi anak2 yang pintar ye kak!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails