Sunday, January 16, 2011

Sedang Baca....



Beli kat MPH semalam....

Baru baca setakat cara yg ke 16....

Harga buku RM24.90.... kena study cara2 nak tinggikan metabolisma...nak citer panjang2 pun, eynda sendiri belum baca sampai habis kan... sila dapatkan buku ini di MPH yg terdekat ye....cara dia explain sangat menarik...ada part yg eynda ternganga.."woooo...gitu rupanyer..." memang best...semoga dapat eynda praktikkan dalam kehidupan seharian...




** Hubby pesan semalam... hati-hati....bila dah start exercise mesti akan rasa sentiasa lapar....jangan leka...












9 comments:

sisdee said...

have to agree this.......so nk hilangkan lapar mmg minum air masak sampai nk muntah hahahahaha...serius eynda dah 3 weeks excercise every morning mmg lapar jek :p tapi kita makan dalam quantity sikit and kerap...

rockinsudu said...

makin tinggi metabolisme mkin bagus kan?

Chik Na said...

menarik buku ni... chik na rasa kadar metabolism Chik Na ni memang slow ..diet macamana pun susah nak turun tambah tambah dah lama tak pergi gym

Cik Firus said...

cayok2 sis

SYANI said...

Lepas habis baca share la tips kat sini yer.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

akak btol2 serius hal ini...
hehehe...

Mia-Ina said...

yg ptg..kena disiplin & rjn minum air, kerap mkn tapi pilih menu sihat

yangyuyu said...

alamk sy dah terlepas 222222..dah ada sesapa mengaku ke kak eynda

MY HEART said...

Nampak best je buku ni.. kena beli nampak gayanya ^_^.

Saya tengok kak Eynda kurus la... tak yah diet pun takpe rasanya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails