Monday, January 17, 2011

Eynda Cari Pengunjung Ke 222222!!

~ Entry Melekat Hingga Dapat Pemenang ~







Eynda nak bagi hadiah kalau sape2 dapat nombor bertuah 222222 !!

Oleh itu...sambil nyelam minum air...sambil jenguk blog eynda, jenguk2 la visitor counter kat sidebar tu ye...

Banyak kali dah buat contest cam ni tapi takde pemenang pun...kali ni harap2 ada le pemenang...cepat2 tangkap nombor tu ek....

Sape yg bertuah tu jangan lupa printscreen visitor counter berangka 222222 & emailkan ke :


Hadiahnyer adalah rahsia ....kalau dah ada pemenang nanti eynda bagitau apa hadiahnyer....

Selamat mencuba...gud luck! :-)








23 comments:

Miza Yusof said...

insyaAllah. akan miza cuba :)

eynda said...

Miza...semoga berjaya ;-)

yangyuyu said...

nanti sy refresh2 hikhik mana tau

Yan said...

Tak pandai betul akak bab2 ni Eynda..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sape la yg bertuah eh..
hehehe...

peah @ peps said...

huhu..k.eynda..tak sampai lagi...Cik Peah akan cuba lagi...kena click setiap minit neh...

Berjaya Hills Resort, Bukit Tinggi, Pahang
Ice Room, Dataran Sunway, Kota Damansara

Lia said...

nanti kita tengok sapa yg bertuah tu.. ^__^

Alin Marlini said...

nak jugak..tapi selalu mesti terlepas...

Rozita said...

tentu bukan saya :(

sLEEping BEauty said...

susah nk dpt .. huhu
tp mana tau kan rezeki ..

Cik Firus said...

cik firus nak menang!!!!!!!!!!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

saya masuk sini selalu jer xkena dgn number itu..oh..sangat tidak bertuah!!

neway, akak singgah umah k..amik award utk akak...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2010/12/thank-you-utk-bangku-kosonggg-for-dis.html

jasayu1 said...

ayu selalu singgah... tapi jarang nak comment sebab ramai sangat yang dah bagi comment... x tau nak comment apa dah.... hehehheh

♛ nadia the blogger said...

haha , menarik ~

K-Baby said...

Salam dear Mommy,
I'm honored to invite you to join our giveaway in conjunction with the launch of our online baby shop. You could stand a chance to win a cute slogan tee for your beloved lil one. Do drop by our blog. Many thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Hamizah said...

dah lama xjenguk eynda..moga akaklah yg bertuah tu..hehehe

sara ahmad said...

hi dear..

i think i saw u this morning.. depan kindy your daughter.. u were talking with the teachers.. i lalu nak pegi keje.. u kan pagi tadi tuh?? i rasa i tak silap orang.. kekeke..

Rashidah Ibrahim said...

Uhh ramai sungguh pelawat eynda.. tahniah. Semasa Endya highlight nama akak dalam entri blog Eynda hari tu (cerita mengenai kunjungan akak dari A Seri), ramai yang join jadi follower akak musim tu, terima kasih pada Eynda.. Bagus juga kalau Eynda selalu2 link kan macam hari itu, boleh bertambah lagi follower akak hu hu... cerita rumah Eynda tak tahu lagi bila keluar masih ada banyak standby story..

hana said...

huhu..
nk try gak..
=D

anie,Nagoya said...

nak try.....

u perasan tak tarikh. Friday,28 january 2011?

n keep berblog.....i like u nya blos.peminat hannah.hihihi...

Ijah EmoTemo said...

ijah rasa dh terlepasss :nangis:

miss said...

uwaaaa dh terlepasss...asal pg td tak terlepass lg ???

aritu refreshh pn counter tak naik pn ...

n3scaf3_ais said...

wa...leh try ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails