Friday, January 14, 2011

Kisah Hannah.....

Salam semua...

Eynda curi2 masa utk update blog...nak citer pasal Hannah tapi secara ringkas aje....




Beberapa hari sebelum buka sekolah, eynda gunting rambut Hannah...sendirian berhad ye....nasib baik tak nampak senget benget :-D 




Hannah & rambut baru.....





1st day sekolah Hannah demam...so hari ke2 baru dia masuk kelas....tengok muka pun tau kan....cry-cry aje la....mula2 ok lagi....lepas beberapa minit dia sibuk cakap kat teacher dia nak main kat playground....sejam kemudian dia melalak cari mama hehe.....masa tu eynda ada kat luar tadika coz sembang2 dgn jiran....terusss lari balik rumah :-D

Ni gambar masa habis time sekolah...




Hari ke8 sekolah....hannah dah ok skit...ada le cry2 jugak tapi tak lama...lambat habis schoolwork, cry.....terbabas masa pee pee without diaper...cry....teringat kat mama kejap...cry....sementara nak biasa dgn rutin baru...gitu la :-D 





Beg sekolah Hannah....hannah masih belum dapat uniform... 




Eynda hantar hannah ke tadika jalan kaki je....pagi2 kan bagus berjalan...5 minit je dah sampai... 





Hannah ada homework sebab dia lemah lembut sangat kat tadika hehe...keje habis lambat...tengok cara pegang pensel tu...bila remindkan dia baru dia perbetul cara pegang pensel...pas tu lupa, pegang balik macam dlm gambar...pas tu remindkan balik....bla bla bla.... 



Homework hannah....number 1 ....
 
 
 
 
 
 
Nanti2 eynda citer lagi....kelam kabut tulis ni sebab nak gi hantar adam ke sekolah agama pulak....kalau tak tulis jugak, entah bila nak berupdate blog ni :-p
 
 
Jumpa lagi di lain entry....
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 comments:

Kaseh said...

alahaiii naper dipotongg.. sayangnyaaa.... tapi takper..potong ke tak hannah totap comel... dah school dah dak tecik tu eik..

Shu Shinju said...

nape potong rambut hannah..tp, apa2 pon hannah tetap cute..

Ena said...

alahai.. comei je hannah ngan rambutnya tu.. menten cute la kan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

potong dan tetap comel...

zatil said...

Chomel nye Hana ni..geram auntie!!
X pe Hana ada kawan nanti mesti tak cry dah..

ummi said...

anak dara yang comel!
eynda, you can get a pencil grip kalau nk ajar dia cpt cara yang betul pegang pencil. or boleh cari pensil jumbo yang shape 3 segi tu. cuba gugel senses-at-play. just sharing some info aje. Hannah pun still young, banyak masa nak ajar dia.

Softtouch [Hanim] said...

alololo...cry yer...xpe mula2 jekan..lama2 nnti hannah mesti ok kan...

Rinna said...

Comeinyaa hannah..gi skool yer.. :0
Patut laa lama tak update blog yer Eynda... bz yer..

pearl jade said...

weet weet!!
comeynya hannah ikat rmbut mcm 2
cm anak dara.hehe
die ter pee pee kt skola ke?

yangyuyu said...

amboi tadika pun pakai tag

Cik Firus said...

comel la hannah rambut pendek..nampak makin montel..hehhe
nanti nak ikut la teknik menulis cam hannah..hehehehe

Ermayum said...

omelnya tulisan so cute
rambut baru pun omel gak :)

anie,Nagoya said...

tak melalak lak hannah bila eynda gunting rambut dia?

kita penh guting rmbut anak.tp silap gunting terbotakkan.hihihihi..pas tu dia org tak mo gunting gan kita.itu kali pertama kene botak.sbb silap saiz mata pisau.

n hannah so cute.kawaiiiiii

Farra Dhelina said...

ala kak..nape potong? syg nyaaaa.. tp maintain comey lagi..

FaiHash said...

ehiks. wlupun potong still nmpk comey. :)

Deanni Azli said...
This comment has been removed by the author.
IxoR@ said...

hannah tetap comel!

:)

lily lotus said...

lelama oklah tu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails