Tuesday, January 11, 2011

Entry Ringkas....


~googled~



Hai semua!!

Dah lama eynda tak update blog kan....eynda bzzzzzzz sangat sejak persekolahan dibuka.....maklum la jadi drebar kan....

Eynda ada banyak nak citer....banyak jugak yg dah basi rasanyer....

Eynda tengah cari masa yg sesuai utk kembali menulis blog....ada masa lapang, eynda tido hahaha...sebab nak cover balik tido yg kurang :-p Ada masa lapang, orang lain dok guna pc pulak....alasan kan...padahal netbook ada.... :-D

Baru2 ni eynda terasa nak pencen dari dunia blog....opppss...takde kaitan dgn anon ye.....anon tu kat mana pun ada...small matter lah....ada alasan lain sebenarnyer....cuma beberapa orang yg rapat je tahu termasuk my hubby....tapi ramai yg sudi jadi pendengar....sudi beri pendapat....sudi memujuk ahaks....thanks sangat2....eynda betul2 terharu.....

Eynda sayang blog eynda....bukan senang nak berada di tahap ni....nak mulakan balik nanti punya la susah....so eynda tak jadi pencen lah...pencen masa umur 55 yrs nanti ahhh :-D

Nanti free lagi eynda buat entry ye....entry pasal Hannah & tadika....entry makan2...entry fitness...bla bla bla....tunggu masa yg sesuai.... ;-)

Jumpa lagi...trima kasih kerana sudi jenguk Eynda' s Diary walaupun takde latest update....sayang korang...muahhhhsss :-)

24 comments:

Kaseh said...

glad ur back eynda..take care...

Cik Firus said...

akhirnya ade gak n3 baru sis..
tertunggu-tunggu n3 sis sblm ni..
cantik tarikh sis update blog hari ni 11111..
cayok2 si!!!
x sbr tgu next n3 :)

eynda said...

Kaseh...thanks dear :-)

eynda said...

Cik firus...ehh haah la tarikh cantek :-) Ini bukan gimik ahahaha.....

Chik Na said...

baru tanya pasal update..da ade update :)..hepi hepi hepi

hazeleyed lady said...

kak Hazeleyed wuz'ere

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Faizaharis2 said...

alolololo sampai tertido maen sudoku...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

syg akak jugew...
hehehe....

peah @ peps said...

huhu..faham..faham..k.eynda...mesti tgh busy sangat ni...mcm-mcm nak handle kan...

takyah pencen pun takpe k.eynda

k.eynda..meh join jugak..contest kat blog saya..

"Love to me is ...." or "Cinta bagi saya adalah..." Contest by Cik Peah

Softtouch [Hanim] said...

salam kak eynda....nasib lah kak eynda xbhenti berblog..sy peminat kak eynda..

nnti dah xbz update blog yer..take ur time...cewahhh

psl anon tu..apelah kan...sbr ye kak eynda...kalu psl cap tu, maknanya org tu pembaca br, xabis khatam lagi blog nie....sbr ye kak eynda..

dilaOHdila said...

Jangan lah pencen Nyda. BLOG dah tahap DEVA. Teruskan usaha. Anggap apapapun sebagai cabaran. mesti semua urang rindu BLOG DEVA enyda NI (HEHEHE)

Alin Marlini said...

tak kisah Kak Eynda..janji terus berkarya..ahaksss...

Queen said...

xpe..tulis blog ni sesuatu yang FUN...kalau sampai rasa tak sempat terkejar2..takpe la..tak payah update lagi....sebab bile buat dgn stress dah tak FUN kan.. =)

enjoy kak eynda!

zatil said...

yeay..u r back..
walau kita x kenal..sbb kak eynda la saya rajin berblogging skang..:D
jgn la quit....

iNa said...

syg kak eynda jugak..emuuahh..

sheila said...

takpe kak..take yr time...

Just Dila79 said...

salam eynda....lama sungguh tak datang blog eynda....!!
saja nak kongsi....sama lah kita eynda....semenjak sekolah bukak balik....mak aihhh dabel tripel dia punya busy....sorang dah darjah 1.. lagi 2 masuk PASTI...tinggal cinta jer ngan mamanya kat rumah....pagi tengahari sampai petang merempit ambik hantar anak seolah....kita tak bawak kereta...sebab lebih cepat dan pantas bila bawak motor....lagipun duduk kawasan kampung ni....pagi2 sedap jer kena angin bayu yang segar dan nyaman....hehehehe

blog pun kurang aktif...update blog pun 1 minggu sekali....itupun kalo sempat....kalo tak... mahu lajak ke 2 minggu....ok...senang2 mehlah datang blog kita plak yer....

::i.e.r.a:: said...

dun worry dear.. i will support u.. jgn berhenti dr berblogging ye.. :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

same r kak..sejak anak dah masuk school..mcm sibuk jer rasa!!~~ tp xper...kitakan blogger tegarrr!!! mesti jenguk sini punyaa!!~~

Mia-Ina said...

mia pun selalu msk sini senyap2x...diam x diam tau akak bz dgn persekolahan anak2x

adha said...

bz nya akak............. ish3....

** ada geng joging best la... kalau sorg2 mula2 jek ok.. pas tu b.o.r.i.n.g

sLEEping BEauty said...

sentiasa sokong eynda no matter what .. heeee

cepat2 update en3 ye !!
caiyuk2 ..

alyyani said...

salam, baru baca previous entry. alahai nak pencen ke? tak yah la. kalau rasa tak nak update, let it be. betul ckp eynda, susah nak sampai ke tahap eynda ni. so take care :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails