Wednesday, December 1, 2010

Tudung Chiffon Layered atau Tudung Rozita Che Wan??

Shopping???

Saya suka shopping!! Tambah2 kalau dapat yg harga murah2...saya susah nak stop menyopping adehhhh....masih ingat entry housewarming eynda?? Perasan tak tudung yg eynda pakai? Chiffon layered atau tudung Rozita Che Wan... RCW dapat nama sebab pakai tudung2 cam tu dlm satu drama bersiri kat dalam tv...Tudung Eynda je belum wujud..bilakah?? kehkehkeh...berangan tak pernah lupa.... :-p






 
 
Dua helai ni eynda beli kat booth dlm giant shah alam...SA tu kata harga asal RM49....diaorg jual sebagai pengenalan RM39. Eynda ambik dua, dapat le RM35 sehelai.....
 
Eynda tengah tunggu abang posmen hantar lagi 2 helai kat eynda....yg tu beli dari penjual dalam facebook....nak beli 3 helai tapi yg sehelai tu orang dah beli...kaler pink plak tu huwaaaaa.....nanti dah sampai, eynda modelkan ye...mood jadi model tengah hangat ni....
 
Lately teringin jugak tudung Pearl Haya....tapi bila tengok harga eynda KIV dulu la...yg berkenan bukan calang2....nasib baik terjumpa tudung murah2 ni...terubat hati yg ngidamkan Pearl Haya...uweekkk...jangan mual ye dengar ayat eynda hehe....tahu pulak kira duit ye...kalau bab gajet ko tak kira duit pun eynda ye :-p
 
Ada lagi keinginan nak beli tudung2 yg jual online ni...banyak berkenan...tapi KIV dulu....duit dah habis banyak asyik shopping jek...hari tu kasut...ni tudung....on the way dari pos ofis pun tudung...baju tak tunjuk lagi tu ...baju eynda...baju hannah beli online....baju adam je susah jumpa online....kalau tak, exercise jari je sampai la baju tu kat rumah kekekeke.....sudah2 la eynda ye....duduk diam2 jap...tunggu bulan depan pulak...lambatnyer nak tunggu Januari iskkk.....
 
Suka pakai chiffon layered ni..sebab kain chiffon nampak kita lemah lembut je alalalalala......
 
 
 
 
 
 
 

29 comments:

Mieja@2001 said...

cantekkkkkkkkkkk bangat:):)

lydzar said...

cantik la kak eynda tudung2 tu..saya pon baru beli layered ni tp plain. yg bercorak mcm ni, mmg cun lah..

tifa said...

Cantek tudung ni . One of my wishlist ...banyak sangat wishlist untuk anak so kita punya terpaksa KIV dulu . So terpaksa lah telan air liur tengok eynda pakai :)

NM02 said...

nanti ai peragakan PH yang ai menang tu ye. ahakss...

MommyCT said...

eh murah nyeee...kat booth dlm giant BK ni 60 tau...pastu some blogshop pun 59 tak masuk upah posmen....

MommyCT said...

eh murah nyeee...kat booth dlm giant BK ni 60 tau...pastu some blogshop pun 59 tak masuk upah posmen....

yangyuyu said...

kakeynda 2-2 cantik sgt..sy nak beli gak la..:)

Alida Ali said...

org perempuan mmg suka sopingkan...sama la kita...tp eynda istimewa dpt soping takyah penat2 cari duit hehe...

mamataya said...

cantikkkkkkkk ....kat giant banyak kan????

Mrs. Eeza Herman said...

kak eynda pakai tudung apa2 pun tetap cantik.... =)

peah @ peps said...

cantikk..cantik. k.eynda..rasa cam nak beli barang sehelai dua juga la..

Peah Speaks #17: Mind, Body and Soul...

chugie said...

cantik tudung ni..

ibuayu said...

cantik tudung tu....eynda pun cantik..

dianaibrahimali said...

i like the 2nd one....
cantik.....
skrg ni dah murah kan.... x mcm ms mula2 kuar dulu... mahal giler...

CT said...

I likes the 2nd one...

dilaOHdila said...

nampak anggun mama Hannah ni...
bahagaianya bapak Adam erk (hehehe)

Anne said...

2nd tudung tu lawa & eynda pun nampak cun mengenakan tudung tu :)

ummi yaqeen said...

slm pkenalan akak..cantik la tdg2 akak tu...murah pun murah...nk g cari gak la kat giant s.alam..hehehe...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

cantik eynda pakai, terletak jer nampak di bahu.. sebab mimi suka tudung rcw pendek. pernah gak beli tudung rcw ni kat online, tp saiz m, bila mimi pakai jadi labuh, tak berapa suka..

zailamohamad said...

memang cantik!! Eynda pakai tudung mahal ke tudung murah ke, semuanya nampak cantik!!!

MY HEART said...

Cantik tapi mahal sangat...

Lady of Leisure said...

sangat cantikkk... paling suka yang first tu.. :)

Ya ALya said...

akak pakai tudung apa pun tetap lawa.....tudung murah yg akka pakai ytetap nampak mahal tau.....

Roszaneza Danny said...

Salam kak eynda..
akak ni pakai tudung apa pun cantik kak.. hehehe.. tp mmg lawa la tudung tu kak, leh x akak sharekan page fb yg akak bli tudung online tu? nak gak g intai..

Softtouch [Hanim] said...

sy ada satu tp nmpak mcm pdendk plak..tapi sy punya plain jer bkn mcm kak ynda punya..tp kak eynda mmg nmpak sesuai sgt..cntik..

nelly said...

visit http://hotbargain.blogspot.com/ for more trendy hijab n fabrik :D

sLEEping BEauty said...

cantik tudung dan tuannya...
sesuai ngn eynda .. :)

E'za a.k.a aiezza sue said...

suka ler yang first tu...pattern bagai :)

ERMAYUM said...

tudung PH kena pilih yg unik2 sikit baru berbaloi cam awing kudroy ke design classis ke because ada yang biasa2 i think too expensive for its material - i rasa la but maybe pendapat orang lain lak kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails