Tuesday, December 21, 2010

Speedtest Untuk Blog Kita.


Sila klik utk lihat lebih jelas.




Adakah blog kamu perlu berdiet? Tehehehehe....blog pun ada yg berat ada yg ringan kan...tapi takde la sampai nak kena jaga makan & exercise....hanya perlu di adjust2 aje....kalau sarat sangat sila la buat apa yg patut....

Blog eynda lambat loading tak?? Kalau ikut jawapan speedtest tu takde la lambat loading ye....

Nak test blog u all? Scroll blog eynda sampai bawah sana...ada gajet utk speedtest....selamat mengetest speed masing2...jangan sampai kena speedtrap udah :-D











10 comments:

Farra Dhelina said...

cane kt nk tau ek, yg average tu berat ke tak kak?

Millomocca Danique said...

blog nad berat...warghhhh sama macam tuan dia jugak..huhuhu :P

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!

Lady of Leisure said...

huwa tq kak eynda nak kene check berat tak blog lady nun.. blog kak eynda ok.. :)

Lia said...

tq kak eynda.. lia dah test.. ^__^

ieda said...

waa boleh test nie .. :)

Cik Firus said...

sy da test..
load time blog sy 1.31 seconds
berat ke blog sy??

PINATBATE said...

salam..
dah check..tapi tak tau berat ker ringan yerk? hahah!

anie,Nagoya said...

maceh....dah check.kitanya save....

FaiHash said...

mcm blur sikit time dh dpt result. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails