Wednesday, December 22, 2010

Blogwalking With Eynda's Diary (A-Z) ~ Nak Join?

Adakah anda follower Eynda's Diary??

Cuba check di bloglist Eynda's Diary....adakah blog anda tersenarai??

Kalau ada takpe...kalau takde sila tinggalkan link di entry ni ye....eynda mau update...tapi kalau boleh blog korang kena aktif le....jangan le sampai berbulan-bulan tak update....kecuali ada setengah tu eynda tau tengah pantang bersalin....tengah mabuk2 peknen takleh update blog...eynda masih simpan di list eynda....

Sesape yg ada personal blog boleh tinggalkan link kat sini...tapi syaratnyer jadi follower Eynda's Diary ok....eynda dlm perancangan mengumpul blogger2 yg ada personal blog so boleh jadi port kawan-kawan berblogwalking bersama Eynda's Diary *wink*

Mana tau kan tengah banyak masa nak buat blogwalking ke blog2 baru...saling kenal mengenal....terjah aje list eynda...sedang tersusun indah tu dari A-Z id blogger hihi....senang kan!! ;-)

Tapi satu lagi syarat!! Eynda takmau blog2 yg banyak bahasa mencarut ye...not my style...

Oleh itu....yg dah jadi follower eynda please take note ye...kalau takde dlm list sila tinggal link di sini...

List kat sidebar tu masih dlm proses kemaskini....apa hal pulak dgn Mister Linky's Widget kat atas tu kan?? Yg tu eynda ada plan lain...tungguuuuu..... :-p





*** Blog ni tak la sehebat mana ada hati nak kumpul link bloggers kan hehe....


























102 comments:

sisdee said...

heheheh..kita dah masukkan blog kita :)

tiera said...

wah..agak2 plan apa eak utk master linky's widget 2???
hmmm~ :)

reena said...

ok dah masukkan blog reena jugak. hehe.

Millomocca Danique said...

syok nih..jangan lupa nadia ye kak...:D

CT said...

Dah masukkan...hi3..tengok tu kat atas...:)

Ina Hashim said...

selalu baca blog eynda..tapi tak register pulak kat situ...so akak dah join ye

About BiG GiRL said...

me too!! :P
http://enyusnizarmysmallworld.blogspot.com/

ieda said...

sibb baik kita dah ada .. heheh
ishh ada ker ??? :)

d!LLah said...

nak join nak join...
http://www.belogkukah.blogspot.com/

ibuayahdamia said...

hari2 baca blog kak eynda...dah lama folow pun...cuma segan nak tinggal komen...hehe

♥ηαβειια♥ said...

billa dh masukkan link kt Linky's Widget tu ^^

Hv a nice day kak ^^

Shu Shinju said...

nama shu dah de kat situ...hihihi..

aanie said...

yeay!!!nama sy yg first la..thanx kak eynda...!!

dina.fikry.sarah.hadif said...

eynda... mine jgn lufer...

http://dinafikrysarahadif.blogspot.com/

Arifah said...

yeh, dah ade :)

Cik Firus said...

alaa my blog xde la dlm list Blogwalking With Eynda's Diary (A-Z) tapi me tercalon dlm top commentators..:)

Yan said...

baru tat sat

Ummi Talhah said...

mcm best ....nak join gak

yangyuyu said...

sy pun tak suka org mencarut:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

skang gak sye tinggal kan...
hehehe...

Mimy Hamid said...

akak nak link jugak...


http://nurmimy.blogspot.com

Farra Dhelina said...

hebat lah jugak sis..klu tak mn kan seramai ini komentar akk kan? :D

sLEEping BEauty said...

mmg blog eynda best ..
hehee..
nak letak jugak ..

erieyain said...

salam kak..da tggl kan link kat ats 2..:)

eynda said...

sisdee....ur blog dah lama eynda linkkan ;-)

eynda said...

tiera...biarlah rahsia :-)

Lia said...

dah check ada.. thank's akak.. ;)

Ainul said...

dah masukkan link sy jgk")

Alin Marlini said...

Sudah Kak Eynda..No. 15 ek..

Alin pun dah buat Mister Linky's cam blogger yg lain..bkn per..senang nak pantau...sangat perasan kan.....hehehe

FaiHash said...

ijah punya belog tak ada lagi dlm link dkt tepi tu rasanya. kikiki.
tp yg dkt masterlinky dh letak dh xD

Farah Ikin said...

rasa i mcm takder :(
http://farah-ikin.blogspot.com

sYuFiNaZ SuHAiMiN... said...

salam eynda....
http://finazamri.blogspot.com
TQ...

saudah said...

salam eynda, nak join jugak
http://saudah-salleh.blogspot.com/

♥CIK SHA♥ said...

yg saye takde pun..saye follower akak jugak..T_T

Cik Liyana said...

kak eynda cik getah nak jugak ! sila la jenguk ke HatiKu Hati Getah


GOSIP GETAH : GIRLFRIEND KHAIRUL FAHMI

adianiez AIDA said...

rasa2nyer aida da follow la... because aida memang amik masa 1-2 hari blogwalk semua blog dlm list. and yours listed. just sometime tak komen. because masa da terhad. and bilik bos sebelah!!!

June Shukor a.k.a Kimi said...

eynda, kita dah lama follow blog eynda plus dah tinggalkan link blog. tapi tak de pun... huwaaaaaa

Cik Ayu said...

kay eynda...
nak jugak... hehehe...
Thanks!

http://inibelogcikayu.blogspot.com/

yanti isa said...

kami juga

http://yantimatisa.blogspot.com/

aisyah ahmad said...

hye kak eynda!!
thanx ye..sbb sudi letak link blog kami2 semua..:))

tp link saya tak ade lagi..hehe..

http://blackishitam.blogspot.com

tq kak!!:)

absolutely emy said...

nak join juger bleh?
saya dah letakkan kan blog eynda dalam blog saya.. :)

http://bungaoren.blogspot.com

yats said...

nak join juga boleh?

http://yats-stories.blogspot.com

=) salam perkenalan eynda

Salina said...

salam..selamat berkenalan..jgn lupa ye k eynda jadi follower sy lak k..

Atika Mustakim said...

salam kak eynda.. tumpg join jugak erkk.. sy sblm ni jdk silent reader jerkk..hehhe...

i follow u.. follow me.. (baru jerkk create blog - tgh belajar)

http://farika-stitch.blogspot.com/

eynda said...

Thanks semua!!

Eynda rasa semua eynda dah linkkan...ada yg tertinggal tak?

@.L.I.N said...

sorry eynda, alin baru pasan selama ni alin tak follow blog eynda..mai masuk baca ada sekali sekala tinggal link...ni eynda bagitau baru terpasan jap..hehehe

~najwa~ said...

saya punya tak de kot ;p ehe..takpe,takpe...follow kak eynda diam2 pun ok dah ;)

http://zahanajwa.blogspot.com

hudahazwani said...

nak join boley tak??hehe...
selamat berkenalan kak eynda...



http://hudahazwani.blogspot.com/

nur afrah radzi said...

wahhhh!! nak joinnnn!!
http://nurafrahradzi.blogspot.com/
trimas kak eynda!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky tumpang lalu sini..klu sudi jemput singgah page sy...mmg ari2 update blog utk kenangan anak2 bl diaorg bsr nnt..eppy blogging

norh said...

salam.. dah jadi follower akak sebelum ni..

http://seriastana-norh.blogspot.com/

TQ kak :)

lini said...

slm..akak, nak join...huhu...blog akak dah lini updated in my blog...tq dear..
http://lini-cintahatiku.blogspot.com/

~♥ iella ♥~ said...

nk tumpang lalu...er..er...
plz plz...masukkan my blog skali..


http://fadthnwan.blogspot.com

AriZa said...

Assalamualaikum..selamat berkenalan

http://tamanhati-norarizayaakop.blogspot.com

kisahwanida said...

Salam Kak.....

Nak join juga

http://kisahwanida.blogspot.com

Lee-Yan-Naa said...

I Followww :D

kls said...

salam.
sudah menjadi follower..ingin tinggalkan jejak kls di eynda's diary

Sue* mamaID said...

sue nyer blog masuk list akak ke???ngeee

Mama Qisya said...

salam kak eynda,

member2 sume dh ade link..
hehehe..
nak jgkla.

http://aiz-fiz-qis.blogspot.com/

tq!!

purple butterfly said...

http://jarimenaridisini.blogspot.com

tocei! :)

ZzamzZ said...

Salam perkenalan..ur admire dlm Deco2 bersama Eynda's Diary..

http://zamzunita.blogspot.com/

TQ

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

kak eynda thanks sbb jdi my follower. sy dh follow akak...
nak juga ada dlm blog list akak

http://fatieha-mylife.blogspot.com

Fazila said...

salam kenal kak eynda...
nie blog sy...

http://sweetfamilysindahouse.blogspot.com/
TQ kak :)

juju said...

salam perkenalan kak,

Blog saya http://uzairrasha.blogspot.com

TQ

miSsMawar... said...

hi akakkkkk...

saya dh start berblogging... sudi2 ler jengok yea.... ;)

mama maman said...

salam... selalu gak jengah2 blog nih....

nak gak jd kawan eynda kan so sudi2 la masukkan blog mama yana kat dlm list eynda yg fames tuh.... :)

then sudi2 la jengah blog kita jugak... blog tak femes pun...hhheeee

kalu sudi follow juga blog mama yana ye..:)

mama maman said...

salam... selalu gak jengah2 blog nih....

nak gak jd kawan eynda kan so sudi2 la masukkan blog mama yana kat dlm list eynda yg fames tuh.... :)

then sudi2 la jengah blog kita jugak... blog tak femes pun...hhheeee

mama maman said...

salam... selalu gak jengah2 blog nih....

nak gak jd kawan eynda kan so sudi2 la masukkan blog mama yana kat dlm list eynda yg fames tuh.... :)

then sudi2 la jengah blog kita jugak... blog tak femes pun...hhheeee

Three Musketeers said...

Salam Eynda...:)
Alhamdulillah, berkenalan jugak kiter yer...:)
Kiter pon nak masuk dalam list Eynda...:)

http://princesyahir.blogspot.com

Ader banyak info pasal Premium Beautiful dalam blog kiter...:)

June Shukor said...

Eynda, ni personal blog saya http://juneshukor.blogspot.com

Saya follow eynda guna 2 separate id ni :)

juanita said...

Salam, saya cube nak jadi follower tp ada error la kat ctu.

saya tinggalkan dulu blog saya yer

www.tetikusrusak.net

My Aisy said...

nak join gak boleh...

http://ourlovenlife.blogspot.com

yana halim said...

enynda....nak join jugak la.

http://sayanakcerita.blogspot.com

SweetLikeWhat said...

Hye...

http://sweetlikewhat.blogspot.com

Bonda Adam said...

menarik la blog u ni eynda..
http://cerita-bonda.blogspot.com

dela said...

add saya jugak... TQ
ceriteradalila.blogspot.com

Aien said...

Eynda...

Kite nak jugak...
Take care & thank you..

http://noorells08.blogspot.com

mamatasnim said...
This comment has been removed by the author.
mamatasnim said...
This comment has been removed by the author.
mamatasnim said...

Salam kak eynda..nak join gakla..jgn lupe follow su ye..tq

http://mamatasnim.blogspot.com

OnFarisha said...

As salam Sis,
Saya dlm proses mengemaskini blog2 saya utk disatukan HANYA dlm 1 blog. So, nak mohon izin link dari blog sis.

My blog : http://salwasha.blogspot.com/

Thanks sis.

zaza said...

Salam kak eynda.. saya pun nak letak jugak la kat sini.. saya baru jer start berblog ni.. nanti akak leh jenguk2 saya kat sini http://cerita-zaza.blogspot.com

Erra Collections said...

assalamualaikum kak eynda, saya erra..dulu sebelum erra ada blog,erra selalu jugak bukak blog kak eynda melalui blog kak ana suzana..bila dah ada blog sendiri yang baru berusia 2 minggu ni,sukenya tak terkata,kiranya baru blaja ber'blog' dan erra terus masukkan blog2 yg erra minat especially kak eynda.. so,erra pun nak letak jugak la kat sini..

(''_'') said...

salam...

kalo ada ms jenguk2la ke
eriqueetiqaz.blogspot.com

tq

Cik Rama-rama said...

salam perkenalan :))

cikrama-rama-azila.blogspot.com

BabyIntan said...

Sis Eynda,

Intan pon nak masuk bloglist sekali boleh tak...ngeee :D

Blog BabyIntan.com @ www.babyintan.com

Tenkiu ;)

MijaShidy said...

ASSALAMUALAIKUM... slmt b'kenalan
(mijashidy.blogspot.com)

Cik-Anne @ Arjuna said...

Salam sis,

Cik-anne pun nak letak blog kat sini..hihihi

Cik-anne.blogspot.com

yanti yallee said...

Salam kak ...nak tinggalkan blog ini

http://www.mamatakecare.blogspot.com/?zx=9600d8b9ddc3db6c

YY said...

Salam Ukhwah...
kak eynda, blog yg lama tapi link baru
~Yoni Yusniza ~

http://yy-penbirupenmerah.blogspot.com/

~I'M SHOPAHOLIC~ said...

salam sis. sy SR kat blog sis. baru berjinak-jinak dgn blog ni.

http://shopaholicandlife.blogspot.com/

AziAn AliAs said...

salam....caner nk join eynda nyer blog...gamba sumer cantik2..hehehe

AziAn AliAs said...

azian-azianalias.blogspot.com

ni blog kiter yer... br nk join berbloging....hihihih

Melor said...

dah lama follow
dan ini url saya. http://cmelor.blogspot.com

hana said...

nak join jugak..lagipun blog eynda ni best...salam kenal ye..

eiza said...

Salam kenalan...

InsyaAllah walau sehari sekali akan diupdate kedai kopi tu...

eizaieza.blogpsot.com

kakyon said...

salam kenal.akk pun nak join.
http://kakrose.blogspot.com/

Beautyfull_Maria said...

Salam,baru dpt tahu blog eynda nie so y dun kita tukar2 link kan..hope ikatan ukhwah terjalin ini akan bertambah erat di alam siber..

bwitme.blogspot.com

MiNaH LeTeR.... said...

akaaakkkkk..nak join gak..huhu..

http://www.herlucky.blogspot.com

Sue said...

dah lama jadi follower akak..so nak join jugak..hihihi...

http://fadzren.blogspot.com

aziah muhammad said...

blog yg menarik & banyak info...esp. diet tu..nak try jgk la...follow akak :)

luvlymaira said...

salam...akak...

dh baca blog akak.suka.rsnya akak pun aktif kt forum.cari?ke saya silap org..free jom visit n follow sy lak erk.baru bljar2 berblog...;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails