Monday, December 20, 2010

Sorry Sangat-sangat....

Hai semua...

Eynda nak mintak maaf kepada semua yg dah tinggalkan link kat Mister Linky's Magical Widget eynda...eynda terpaksa delete code yg lama sebab silap kat mana ntah....link kawan2 eynda takleh view...ramai yg kata macam tu...tak nampak jugak link org lain....kalau nak view eynda kena klik kat "You're next" tu baru boleh nampak link kawan2...so agak tak selesa...


Eynda harap lepas ni kawan2 tinggalkan link semula kat situ ye..kita mulakan sekali lagi hihi...sorry menyusahkan semua ...



Trima kasih...





9 comments:

pearl jade said...

saya no 2..hehe
haah kak,sye pun br je letak blog sye dlm magical widget akak 2 sbb sye x prasan akk ade letak kt stu..dah 1thn lebih bce br prasan ada.sori ya...hehe

ibh said...

No hal lah..sue dah letak..
Sue pun baru ja nak letak magical widget ni..senang nak jejak rakan2..

Alin Marlini said...

sudahh..kakak....ngeh..ngeh..

Ena said...

dah letak jugak.. :D

Softtouch [Hanim] said...

ok sudah letak dah kak eynda...

ieda said...

patut lama eynda x jalan umah ieda ..
pelik jugak mula tuuu :)

Ya ALya said...

ya no 14....

..:: WiRdA ::.. said...

heh no 41... btw, utk apakah ini? ngee

Queen of Pirus said...

Dah tinggal dah..but not sure for what purpose ye Eynda.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails