Sunday, December 5, 2010

Posing Dia Mesti Yg Paling Over....

Tengahari semalam cousin eynda datang dari Ipoh....kemudian diaorg nak pegi cuti2 malaysia ke Melaka & Port Dickson.....

Sebelum nak bertolak ke selatan tu macam biasa la ada upacara posing memosing kan...mari kita lihat sape yg overrrr.....



Aksi hannah pegang daun kering...motif??




Aksi Hannah pegang "misai" pokok pinang..sekali lagi motif??




Mula2 berdiri depan abang adam...dah elok posing, abang adam kacau dia...dia lari jauh skit...posing balik hahahah....janji dia mesti over dari orang lain!! :-p




Kalau nak tau...lepas mandi, lepas pakai baju....mesti posing ala-ala barbie dulu....mama kata "dah...dah...pi main..." baru dia stop posing hehehehe....anak sapa la ni? :-D



Agak2 kalau bawak pi photoshoot iklan bla bla bla mau ke dia posing macam dia dok buat selalu ni ek? Berangan aje...ayah dia mesti tak approve....hilang privacy kalau anak2 glemer... so adam & hannah glemer dlm blog mama aje la ye... :-D













14 comments:

fatin hanani said...

hehe comey hanna :)
baju dia cntik la kak eynda hee
xpa la posg dlm blog ni pun org tgk kan akak :D

zailamohamad said...

Eynda, sekarang Baby GAP tengah carik model peragakan koleksi diorang, cubalah bawa Hannah, mana tahu da rezeki jadi model pakaian kanak-kanak;)

ibh said...

hehehhehe..mcm mama dia la..Suka posing..ekekkeke..
Hannah..hannah..

makcikrehan said...

wah, nnt ada harapan jadi mcm anak beranak hamis jaleha kak... silap2 mak dia pon kena sambar jadi mudel sekalik. hehehehe....

Yan said...

Eynda, bawak je gambar ke Karangkraf, sure boleh go punya.

katak_78 said...

hye!katak_ayu just jumped here....so chomels budak ni..sgt fotogedix!! ble jadi cover majalah pa n ma nih!!! anak sapa lah nie!!!!huhuhu

just m3 said...

Comelnya.. Really cute.
~Iqah Irah

Farra Dhelina said...

over pon..tp comel..yg plng geram rmbut dia tu kak..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hannah memang comel giler....

ieda said...

urmmm hannah sentiasa cumie .. dia nak jadi sebahagian dari fantasy barbie tuu eynda .. layan jer :)

dilaOHdila said...

hannah ni persis anak russian. rambut curly ada kerupaan belandaan sikit (hehehe)mama hannah mix blood kah?

ibuayu said...

pose hannah memang cantiklah..tengok pic 1 tu liuk lentuk badan and kaki dahsyat tu macam model...

Nuroll said...

hannah comeyl....auntie N rasa nk gigit2 jer....:)!

Softtouch [Hanim] said...

he he he...pndai nya hannah posing yer...mcm model...ni mesti selama ni dia dok peratikan mama dia posing...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails