Sunday, December 5, 2010

Enchanteur : Enticing Magic!!




Lokasi : Kedai Baju Dalam Empire Subang tadi...


Tokey baju : You pakai perfume apa aaaaa...sangat wangi...

Eynda : Alaaaa...perfume murah saja....

Tokey baju : Eeeehhh...ini macam punya bau mesti mahal punya perfume....mana ada perfume murah bau wangi macam ni??

Eynda : (Sengih aje....nak sebut nama perfume pun malu...bukan branded2 pun...)


Last2 tokey baju jugak yg untung sebab eynda rembat 3 helai baju kat kedai dia.....tak tau la dia saje nak bodek atau memang perfume ni wangi....tapi eynda memang suka la perfume ni, kalau tak suka eynda tak beli kan ... Dah 2 botol eynda guna....

Enticing Magic....sebelum ni memang suka brand Enchanteur....perfume murah yg agak long lasting so far....roll-on deodorant pun memang pilihan eynda coz baunyer macam perfume jugak....Enticing Magic ni kira new arrival masa eynda beli hari tu....dapat losyen free.....

Bauannyer yg eynda boleh describe...bunga ros + citrus....

Harganyer dlm RM17++....eynda beli dlm Giant aje ...kan ke saya ni duta Giant tak berbayar :-D









15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

ni yg sy pun terpengaruh nie. Hari ti Safi Rania, sy pun beli jugak kak eynda sbb tgk n3 kak eynda.heeeee. Nie wangi yer, nak cubelah jgk..

masa sek dulu suka pakai bedak dia yg warna ijau tu charming ke apa nama dia..pakai tu masa sekolah sbb dulu kan sellau berpeluh sbb byk aktiviti,xdelah bau peluh..:)

Ena said...

ena pun pakai yg murah2 je..leh wat solat lg untung kan.. senang tak de la rasa was2 ke apa dahh..

ena pun masa sekolah dulu sangat suka guna jenama enchanteur.. tapi dah lama tak pakai sejak guna losyen vaseline tu.. lembut je baunye..

eynda said...

Hanim...hehe...hanim try tester dia..kalau suka beli aje...brand ni dah lama kan...

eynda said...

Ena...yg murah ni nak pakai tak sayang sangat....hari2 sembur siang malam pun takpe :-)

LiAnA said...

dulu masa sekolah suka sgt pakai brand ni.. suka losyen dgn deodorant.. pakai tu je pun dh wangi satu bdn.. tahan lama lak tu..

eynda said...

Liana...haah kan..sebab tu sampai sekarang pun masih guna brand ni..best..

Ana Suzana said...

sama le pulak.. huhuhu

IxoR@ said...

janji baunya menyenangkan kite....

apa jenama pun tak kisah....

:)

sy pakai bedak jenama ni...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

akak duta semua bende....
hehehe...

A~ said...

i pon suka enchanteur ni. ingat tak dulu-dulu dia ada yg kaler merah, kaler biru, kaler purple, kaler kuning, kaler oren. i paling suka kaler biru & yg kaler purple. tak pasti now wujud lagi ke tak.
from ur pics dia dah tukar design eh. cantik!

peah @ peps said...

hehehe..good point k.eynda...nak cari la jap gi...:)

New Entry: 1 Utama Christmas Decoration
New Entry: Rania...Evening Click Click

cikbedahlaser said...

dulu time skolah pakai ubat tiak die...skrg tak dah... tp bau die mmg sedap la

Yan said...

Murah ke mahal ke, yang penting kita suka, Eynda.

zailamohamad said...

Zaila suka perfume Echaunter yang baru tu, Paris namanya..yang tupon wangi juga..kalau xsilap Zaila Unza (pengedar Echaunter) ada buat warehouse sale untuk produk2 mereka tapi sampai hari ni jelah..

Anne said...

memang Magic bau perfume ni...Anne ada try ari tu tapi tak beli la pulak. Ni dah eynda promote ni nak beli la jugak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails