Friday, December 3, 2010

Mama Borek Hannah Rintik...

Mama nak posing sorang2 pun Hannah tak bagi....dia nak posing melekat kat mama jugak.....



Actually nak posing dgn tudung chiffon layered baruuuu....nampak tak?? Kaler merak kayangan...i loikeee....beli dari penjual kat facebook....tengok dlm gambar biasa aje...tapi bila dapat kat tangan teruja jap sebab kalernyer sangat cantik....

Ada sehelai lagi...nanti2 la eynda posing ye....ni pun sebab nak pi Giant...cehhh melaram dgn tudung baru....masa kat giant cari gak tudung macam ni...kan eynda beli hari tu....tapi stok baru belum sampai...mungkin petang ni kot...eynda pegi pagi....

Yg ni eynda beli dari Little Diva's Collections ... sehelai RM40 termasuk poslaju...sape cepat dia dapat...

Daaannnn....

Minggu depan akan sampai lagi 10 helai!!! Yg tu chiffon 3 layered pulak tapi plain kaler & ada batu bling bling.....adehhhh.....takut nak duduk depan pc....takut nak keluar rumah....nafsu beli tudung tahap perlu dirawat dah ni....tapi puas hati....penuh lemari tudung chiffon layered....

Lepas ni beli barang kat Mydin je la...Mydin takde jual tudung lawa2 kekekeke...selamat duit!! Cuma alam maya ni je kena kuat semangat ye...naper la tudung sekarang lawa2 ye.... :-D

Oh ye tadi beli shawl 2 helai hihi......tapi ntah bila nak pakai pun tak tau...bukan reti lilit shawl pun!! :-p





Update entry......ingat takmau letak gambar ni tapi ada permintaan dari nuroll utk view yg lebih dekat...tadaaaaa.....





Sekian...






18 comments:

Snowwhite Zone said...

hannah nak jugak la mama....

Nuroll said...

nampak cantik...but can eynda zoom dkt skit sbb nk tgk coraknya...:!

Shu Shinju said...

10 helai???...banyaknye... bagi shu sehelai... hihihi..xmalu kan shu ni..:p

nurulhudaresad said...

kite always akak gayakan tudung..nampak naik seri..hehheheh......nnti nak usha2 gak la kat website tu..

nurulhudaresad said...

kite always *jeles (tertinggal lak)tgk akak gayakan tudung..nampak naik seri..hehheheh......nnti nak usha2 gak la kat website tu..

Just Call Me Bitt said...

suka pattern yg ni..mcm akak pakai masa housewarming tu kan

eynda said...

anis...dia memang nak interprame kalau orang posing2...kecik2 dulu cukup payah :-D

eynda said...

Nuroll...eynda dah letak gambar jarak dekat..

eynda said...

Shu...mana tau akak buat GA nanti.. ;-)

Shibam Jelita said...

baru start nak kumpul design 2 layer dah keluar yang 4 layer lah pulak, tak terkejar di buat nya

eynda said...

Nurul...jangan le jeles hehe...

eynda said...

Bitt...haah tapi yg housewarming tu corak rainbow...

eynda said...

shibam...4 layered dah ke? Eynda baru nak beli yg 3 layered hehe....cepat sungguh perubahan fesyen kan!

Softtouch [Hanim] said...

cantik...sgt kene ngan kak eynda..10 helai?pitamssss....:)

noradzlina.kamdani said...

cantik la tudung tu

iswatie "colours of life" said...

cantik yer tudung tuh..

haha dok rumah pun bahaya jugak skrg nih....habis jugak duit...

abg posmen sampai dah kenai dah...

ERMAYUM said...

lawa tudung macam orang nya gak

ArELeEz said...

cun, wok..! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails