Thursday, December 16, 2010

The Legend International Water Homes Port Dickson Part 5.

Ok...tiba la hari ke3...hari check-out....tak bestnyer....tuan puteri kena balik rumah...takde chance dah nak goyang kaki...cehhh...tuan puteri konon :-p

Kami turun breakfast dulu....pas tu balik bilik berkemas utk check-out...lepas kemas2 tengok masa banyak lagi...ajak anak2 turun kat garden bawah tu snap gambo kenang-kenangan...brape banyak nak kenang pun tak tau....



Dimulai dgn tuan puteri zaman dulu kala posing....pasai pa muka tak nampak...takpe nampak dress kembang tu pun cukup la....eynda jarang pakai macam ni...so bila pakai rasa jakun...tambah jakun bila pi buffet breakfast orang semua pandang semacam je...ai malu tau...jangan tengok macam pelik pulak...ataupun diaorg kata...waaaa..sapa ni lemah gemalai berjalan seirama dgn alunan dressnya yg kembang tu....toksah perasan eynda...lemah gemalai apa...pakai kembang cemana pun jalan tetap macam pakai jeans! :-p 



Tiba masa adik-adik tuan puteri posing...sapa mengaku tuan puteri tu? kekekeke....berbalik ke alam nyata....gaya diaorg ni posing boleh buat cover lagu RAP kot....



Kat mana ada bunga lawa kita snap gambar ok...mula2 diaorg ni jauh2...photographer ni la suruh diaorg pegang tangan...haa baru sweet macam adik beradik....



Owwhh...sedih...nak kena balik dah...setahun sekali kita boleh tak datang sini?? Nak mintak sebulan sekali konfirm tak approve...kena jentik telinga mungkin kot...kalau la kami jutawan.....(sambil tongkat dagu)...




Macam ni rupanyer pemadangan dari parking lot....kat tanah parking habis masa kami check-in...so hubby tinggalkan kami & beg kat lobby, dia pi cari parking....eynda tak sedar brape kali dok tanya hubby sepanjang holiday....parking kat mana?? Sampai adam gelak...apa la mama ni pelupa...ok...memang pelupa la sebab bila masa tanya pun tak sedar.....teringin sangat nak tengok pemandangan dari parking lot ni...sebab tak check-in kat sky pool kan...tapi takde sape nak bawak pi naik atas...pemandangan waktu malam tu tak tau macam mana dari atas ni....hari nak check-out punya la banyak kali pesan kat hubby...jangan suruh eynda tunggu kat lobby while dia pi ambik kete....nak ikut gak naik atas....tadaaaa....impian jadi kenyataan....dapat gak tengok water chalet dari atas....sampai macam tu kan...(perenggan ni macam takde fullstop kan...)


Dah puas tengok pemadangan kami pun bertolak balik ke shah alam....check-in kat Cahaya SPK Home Resort pulak :-p


Nantikan entry gambar makanan yg sangat banyak!! Sapa makan?? Tak tau...












10 comments:

Ya ALya said...

cantik sungguh puteri tu dgn dress yer.....

Mknace said...

:):):)
terbaeekkk!!!
memang melaram abiss nih

Millomocca Danique said...

like this entry...

NeenaAnuar said...

memang betoi sweet gambar adam ngan hannah pegang tangan tu kak eynda.. hehhee..

akak nyer dress lawa apa.. saya suke.. akak pun nampak sweet in that dress! btw, kak cuti2 memang begitu... gambo memang banyak kalau nak2 pulak kite ni kaki bergambo.. so apa lagi.. jgn susah hati.. tepek jerk banyak2 kalau nak tepek... confirm org (especially me) akan layan punyer! hehehe... :D

eynda said...

Alya...trima kasih...ngada-ngada kan tuan puteri konon...gurau2 je :-D

eynda said...

Mknace...hihi..sekali sekala...dua kali dua kala :-D

eynda said...

Nad...thanks :-)

eynda said...

neena...kalau neena pakai dress lagi lawa...body macam model dah...haah kan kita ni jenis suka bergambar so banyak le gambar nak ditepek...cuma kekadang malas nak tepek semua bila pikir bab nak edit watermark & resize tu huhu...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

like the 1st pic..
hehehe...

ibh said...

Feewiitttt..posing..Mak sapa lah tu ya..Eh!..cam anak dara..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails