Thursday, December 16, 2010

The Legend International Water Homes Port Dickson Part 6.

Ok laaaaa.....sampai part 6 ye citer holiday eynda ni...padahal pegi 3h2m jek...eynda rasa ni entry terakhir utk holiday kat PD...seronok bila citer pasal holiday...kalau la eynda banyak duit (berangan dahhhh) nak aje eynda keliling Malaysia pas tu buat entry2 dalam blog ni....keliling Malaysia dulu....dalam Malaysia pun banyak tempat kita belum pegi kan...pas tu baru berangan lebih jauh hehehe...."angan-angan...biar la berbatasan..." nyanyi ala-ala Raja Ema skit...




 
 
Puas hati??
 
Banyak tak gambar makanan? Banyaaakkkk...
 
Jumpa gambar nasi tak?? Tak jumpaaaaa....
 
Feeling2 cikgu jap....
 
Food kat sana boleh tahan sedap la...tak le tak sedap...tak jugak sedap giler2....macam hubby cakap...bagi dia hotel mana pun makanan lebih kurang aje...tapi bagi wife dia ini yg sukaaaaaa makannnnnn....tahap sedap dah....susah betul eynda nak kata tak sedap kat makanan2 yg eynda pernah makan...so eynda tak layak utk jadi food tester....atau orang akan suka eynda jadi food tester ahahahah.....
 
 
Sape makan semua tu?? Identiti terpaksa dirahsiakan ....tapi sangat la berbaloi kalau bawak dia pegi berbuffet hehehe.....rasa-rasanyer mesti tahu kan sape orang tu.....so sape2 rasa nak pi buffet tu boleh la ajak dia....eehhhh tak boleh daaaa...orang tu dah start diet!! :-p
 
 
Tapi kan....masih boleh berunding hehehehehe.....
 
 
 
 
Ok tamat citer holiday....syoknya holiday...kannnn :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 comments:

LiAnA said...

masa holiday jgn diet.. rugi kekeke.. bila kat rumah takpe diet.. sesekali kena raikan perut hihi..

eynda said...

Liana..tu la..rugi wooo diet2 masa holiday...bayar mahal2 kan :-D

pearl jade said...

kak eynda...on diet ke?
aiseh...br nk feeling2 makanan2 best
hehe

mimie1678 said...

tue diaaaa.... gmbr makanan sudah smpiiii... mimie amik gmbr jgk... hehe... tp lbh pada berhornymoon... wahahahahaha...

ibuayu said...

wah memang sedap....seronokkan dapat bercuti..bilalah ibuayu dapat stay kat sini .huhuhu

ibh said...

Meriah makanan..hancur la diet kalo mcm tu...Seronoknya dapat bercuti2 masia...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

esok ceroi mulakan holiday ceroi lak...

Yan said...

Salam Eynda,

alahhh bestnya makanan.. Kalau coti akak tak nak diet.. Rogii

Ena said...

laparnyer....

tak tahu nak sarapan apa pagi nie..

Softtouch [Hanim] said...

sy pun sama kak eynda..org hidnagkan apa mkanan pun ettap ckp sedap..semuanya sedap..sy ni jenis mkn semua ..he he he

sLEEping BEauty said...

makanan sgt best .... bagi yg hobbynya suka makan ,mcm sis.. hehee

slmt berdiet ... !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails