Thursday, December 23, 2010

Holiday Mood!




Insyaallah....akan berada di Melaka minggu depan....holiday lagi..

Harap-harap kali ni banyak tempat boleh kami lawat...coz sebelum ni pegi tak plan betul2...kelam kabut...

Nak hepi-hepi tenangkan fikiran sebelum start tahun baru...sebelum start persekolahan anak-anak....

Tak sabarnyer....semoga dipermudahkan segalanyer...

Sape tinggal kat Melaka??

Kot-kot la nanti terserempak eynda & family kat sana...jangan skodeng dari jauh je ye....hihi...

Mood holiday yehaaaaa....

(Jangan le kena cancel last minute huhu...)





14 comments:

Cik Firus said...

waa bestnyer sis nk pegi bercuti lagi..
ni buat cik firus jeles ni..mggu dpn cik firus da kena balik KL..huk huk huk :)

keyman said...

wah..kebetulan..next week gak kami ke melaka for holiday...
klu jumpa akak..sure sembunyi.hehehe

Kaseh said...

nak ikuttttttttt :)

rDnA said...

selamat bercuti sis...seronoknyerrrp

ummufathi said...

i.Allah..kami pn nk pi melaka next week ..wahh..ramainya org smbt thn baru kt melaka yer..

ibuayu said...

wah bercuti lagi ye..selamat datang ke melaka..jalan lupa makan Ikan bakar Muara ,Asam Pedas Power.Naik river cruise dan taming sari...Mana tahu ada rezeki terjumpa ibuayu di tengah jalan..keh3

Ya ALya said...

selamat berholiday....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ceroi g 2hb jan nieh...

Queen of Pirus said...

happy holiday..we all dulu kalau ke melaka suka stay kat holiday inn..makanan sedap, bilik selesa pas tu dekat ngan town..nak makan asam pedas melaka pun dekat sgt..turun je bawah..mcm2 kedai ada kat situ.

Softtouch [Hanim] said...

bestnyaaaa pg melaka....nak ikut...hepy holiday kak eynda..sy plak p pd...hee

sYuFiNaZ SuHAiMiN... said...

best nyer g coti2 lagi......lame dah x g melaka, abis blaja truih x g....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

jln2 lagi..jelessnyeeeeeeeee

Zareene Saifuddin said...

happy holiday @ melaka eynda & family.. zareene ni nama je org mka tp jarang balik.. tp kalo dh kat melaka, contactlah Nini aka mommy icca..

Ummi Talhah said...

jeles nya org pi holiday...faa holiday sekarang off dulu seb hubby xcident, pas2 ni baru nak mula, tak kirala cuti sek dah abes..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails