Thursday, December 2, 2010

Di Mana Jua Tak Kira Masa....


 
Anak dara ni memang dah dikenali ramai...memang suka tido kat mana je dia suka...kalau kamu pembaca blog eynda dari dulu2 mesti tahu kan :-D
 
Kes hari ni....berebut dgn abang adam....abang adam baring2 atas sofa tu...dia pun terjerit-jerit tolak abang adam suruh turun dari sofa....nak tido katanyer....sebab tu la sofa tu tunggang terbalik....sebab bergaduh berebut tempat...last2 abang adam mengalah....
 
Suasana jadi senyap sunyi.....hannah dah diulit mimpi kekekekek...dalam beberapa minit je selepas dia menang bertanding....yg buat kita risau tengok la cara dia tido....tak ke bahaya....nak ubah posisi dia tido, takut dia terjaga melalak pulak....biarkan dulu....harap2 tak jatuh....atau dia bangun nanti mesti lenguh giler tu :-D
 
Uikkk...barbie tu memang tak tau malu daaaa... :-p
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 comments:

Queen said...

sampai dua die kongker..ahhaha..

abang adam bagus..dgn adik kene mengalah k!

ieda said...

hehehe eynda sama jer anak u dgn anak ieda .. mana2 tmpt kalau dah ngantuk lena jerrr :)

Ya ALya said...

samala anak ya pun...si sara ni hentam ikut mata die je nak tido kt mana...

baik abg adam yer....

Ena said...

nasib baik la si abnag adam tu nak mengalah kan..

risau pulakkkan tengok tido cenggitu.. kompem sakit badan dah bangun tu..

nurulhudaresad said...

adam dah boleh diharap menjaga adik2 tu...sbb sifat suke beralah dia....hanna pon tido x hagak2 ehhh..hehehhe...

Snowwhite Zone said...

hehehhe berebut sofa ngn abg dia. nak pulak abg dia mengalah. dah la tu tido gitu rupenye... lenguh bdn jap lagi tu.

yangyuyu said...

hehe sebiji perangai cam durrani

sLEEping BEauty said...

alahaii ... mcm tu pun jadik ye ...
kompem tak sedar2 tu ... hehee

anie,Nagoya said...

Adam good abg..sama gan anak2 kita.abg le yg selalu mengalah....sepices same gan anak bujang kecik kita tu...

Softtouch [Hanim] said...

smpai mcm tu skali dia tido..xjatuh plak tu..baik adam mngalah ngan hannah..kalu kak eynda xbg tau xperasan barbie tu cekci..he he he

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lew...tak patah ke pinggang tu dik nonn...uhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails