Ya Allah...lapangkanlah dadaku, permudahkanlah urusanku, hilangkanlah kekeluan pada lidahku agar mereka mengerti... Ameenn...

~ Komuniti Eynda's Diary ~

Wednesday, December 8, 2010

Datin Sofia Jane & Her 3 Angels!!

Sape minat Sofia Jane??? Sayaaaa!!!!

Tadi kat kedai majalah ada majalah GLAM DEKO (edisi 8)...selak2 nampak gambar Datin Sofia dgn anak2 dia....terus beli!!

Datin Sofia sangat cantik....dah bertahun-tahun dia jadi artis...macam tak pernah berubah....nampak lagi anggun sekarang....



Cantik kan anak-anak dia....yg sulung tu nampak macam dia jek :-) 



Semua pandai bergaya depan kamera :-) 




 Suka tengok anak sulung dia...ehhh rambut kita serupa sebijik la :-p




Dalam majalah tu kisah persediaan sambut hari lahir anak Datin Sofia yg bongsu....
 
 
Sorry ye gambar agak blur sebab eynda snap balik guna kamera pas tu dlm rumah gelap coz hujan...lampu kaler off white :-D
 
Nak tengok/baca lebih lanjut sila beli majalah GLAM Deko edisi 8...
 
Sekian...
 
 
 
 
 
 
 
 

26 comments:

aTan aHmad said...

Post Baru: Dah dapat 4 BE nuffnang
Post Baru: Patutkah Facebook di BAN??

Memang cantik aaa anak2 dia.. untung dapat mak PAN ASIA kan..

makcikrehan said...

rambut u mcm arissa kak. i pulak, muka... seiras dgn mak dia! :-p

sikit hari lagi silap2 jadi mudel anak2 dia.

::i.e.r.a:: said...

eynda.. iera baru jer beli kejap tadi, dari off otw balik umah..singgah kedai nak beli pasta tp beli magazine GLAM.. last2 lupa nak beli pasta ralit baca citer Sofea Jane...hehe.. kagum kan ngan kecantikan dia...semoga dia bahagia kan.. :)

Yan said...

Anak2 daranya ni nnt bakal ganti mak nya lah.

anie,Nagoya said...

cantik2 anak dara Datin Sofia....nak anak perempuan le...ehek..

anie,Nagoya said...

eynda....cam ne nak baca.tak leh nak beli.lepas awak baca poskan kat kita.boleh?

anie,Nagoya said...

gurau je...kalo baik ati kita lagi suka menerimanya...hihihi

Ina said...

sofia minat sangat2 kat dia..ni sbb dh kawin beranak pinak so cool down skit,time zmn sek dulu2,smua majalah,poster2 dia sofia duk hangkut beli .. err sampai nickname kat porem pun sofia guna nama dia..hehehe..a'ah yg sulong tu sejibik sejiban fotostat muke dia!

Lady of Leisure said...

kak eynda, lady minat sofea jane jugak.. sejak sekolah dulu minat dia hehe.. tak banyak berubah kan dia.. masih cantik mcm dulu jugak.. :)

noradzlina.kamdani said...

lin pun minta dgn sofe jane w/pun xbnyk drama / filem yg dia ade berlakon but still suke dgn dia he he he

yes the 1st daughter look like her very much

Lia said...

mmg cantik sofea jane ni kan.. lia mmg minat dia.. walau dia tak makeup tp still lawa dan cun..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jom nyanyi lagu black...
hehehe....

peah @ peps said...

wahh..cantik2 nya anak dia...

wajib beli ni..magazine ni...

New Entry: Hollywood Mommies

sisdee said...

dia ni simple jek hidup..more pada anak2 tu yg best :) x gile glam sejak kawin kan

TopsyTurvyMum said...

yg sulung mmg sebijik cam mak dia..
biasa gambar dlm majalah leh edit2 :)

tapi pernah nampak gambar dia nampak makin berusia..tapi not bad..dia age gracefully..takde nak cucuk2:)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

a'a la... yg sulong tuh mirip yer?...

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah dia...mcm kakak n adik jer...

Mr & Mrs Ai said...

kk eynda..saye pernah jumpe die dekat D curve.Mmg lawa.Mule2 tk perasan die..just prasan bdk2 pompuan tgh dok sembang2 gelak2.Speaking london lg.Sekali usha lah bdk2 pompuan tu sbb kagum kan english dioarg.bile pndang blakang tgk2 sofea jane ni dok pnggil2 bdk2 pompuan ni (anak2 die rupenye).die mmg cantik gler.lgsg tk make up

Queen said...

Setuju dgn kak eynda..sofia Jane semula jadi cantik jelita...hihi

sLEEping BEauty said...

cantik selamanya ..
sis pun ade iras2 sofea jane ..
hehehee

Farra Dhelina said...

eh dh besar2 ek ank dia..a'a la kak, yg 1st tu rupa mak dia..tp mak dia ttp ctk..nmpk muda lak tu..

About BiG GiRL said...

NEW Follower!!!!!! nice blog lahhh

Zareene Saifuddin said...

eynda, zareene & hubby pon peminat Datin Sofea Jane and kami sangat kagum dengan kecantikan dia dari dulu hinggalah sekarang.. Pernah jumpa dia live skali time Disney on Ice.. time tu dia baru balik dari Indon tuk menetap di Msia.. Memang cantikkk...

adha said...

lawanya anak2 dia... hak ah.. anak sulung dia sekali pandang mcm muka dia.. cantik...

zailamohamad said...

arghhh, cantiknya Sofea Jane!! nak jadik macam dia jugaaaaa

IxoR@ said...

sy pun suka dgn Sofia Jane...

anak2 dia mewarisi kecantikannya...

:)

Related Posts with Thumbnails