Thursday, December 9, 2010

Eynda's Diary FanPage ~ Biar Betul!


 
Klik di sini : Eynda's Diary @ facebook 
 
 
 
Maka dengan sukacitanyer eynda ingin merasmikan fanpage Eynda's Diary!! Biar betul ye....actually segan2 jugak la nak create...sebab blog eynda ni takde la sehebat mana....follower pun belum cecah 1K hihi.....tapi ikut kata hati...buat aje...kalau suka tekan LIKE....kalau dah LIKE tak suka pulak boleh tekan UNLIKE...semudah ABC kan...
 
Bila dah ada fanpage ni eynda boleh le tau...sape yg suka lepak kat blog ni...sape yg silent reader pun boleh klik2 LIKE....
 
Eynda create dulu...pas tu baru mau pikir apa plan seterusnyer utk page tu....sebab masih blur2 lagi hehe....dah le sekarang jadi 2 akaun kan...satu yg peribadi...satu lagi utk pembaca blog...tapi dua2 ada kenalan dari blog jugak....
 
Yang awal2 dah klik LIKE tu eynda ucapkan trima kasih banyak2....tanpa sokongan anda semua Eynda's Diary takkan berdiri di tahap sekarang...cewaahhh...ada gaya pemenang trofi tak hehehe....
 
Jom klik LIKE....badge ada di sidebar blog ini ataupun klik kat link kaler pink kat atas ye.....nanti eynda belanja eskrem Malaysia sorang satu!! :-)
 
 
 
 
 

34 comments:

Alin Marlini said...

takyah segan2 Kak Eynda..janji niat ikhlas..orang pon like...hehehehe

Joy said...

congrats..LIKE!

tifa said...

Tahniah !! Balik dari opis Tifa like kay ..kat sini fb kena blok wahahaaha

ZACK ENTRY said...

tahniah!keep blogging k..=)

pearl jade said...

da like...
congratz kak eynda :)

aanie said...

wah, tahniah kak eynda...dah maju setapak lagi ni...

NurSolehah said...

Congrate =)

eynda said...

Alin...thanks ye :-)

eynda said...

Joy...thanks! :-)

eynda said...

tifa..ok take ur time..thanks :-)

eynda said...

zack...thanks...same to u ;-)

eynda said...

pearl jade...trima kasih :-)

eynda said...

aanie...hehe...baru berani langkah setapak ke depan :-p

Thanks :-)

eynda said...

Nursolehah...trima kasih :-)

Lady of Leisure said...

kak eynda lady nak sangat like masalahnya lady takde pesbuk.. :(

yangyuyu said...

nak like jugak, tapi skang kat opis fb kena blog..balik nanti k:)

eynda said...

Lady...naper takmau create satu?? Tak semestinyer kena letak gambar sendiri...masih boleh jadi anon ;-)

eynda said...

ummi...takpe..trima kasih ye :-)

keyman said...

i like gak la

eynda said...

hakimin...trima kasih :-)

Syikin said...

i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

Queen said...

hihi..pasni makin ramaila pengunjung blog kak eynda

ieda said...

congrats eynda ..
ieda dah x minat nak lepak di FB huhuhu

zailamohamad said...

zaila dah klik;)

nak eskrem

Anne said...

tahniah eynda :) Anne tkder fesbuk so folo kt blog jer la

hudahazwani said...

salam..huda jalan2 singgah kat sini kak..tahniah da ade fan page..keep blogging yer..selamat maju jaya..huda follow dan blog list akk yerr :))



http://hudahazwani.blogspot.com/

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

eh pic sye terselit juga disitu...
hehehe....

Pinky Pixie said...

jeles ni. yt xde.. huhu.

adha said...

best la.. da maju setapak lagi..

LIKE.. hihihi

TopsyTurvyMum said...

Tahniah Eynda!

LIKE!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah2 tahniah..:-)

suzy said...

i'm one of ur silent reader..
ur blog is one of my fav blog..
mmg best sgt2 bace kisah ur cute children, ur new home, ur latest collections etc..
lgpon i suke sikap u yg sgt2 humble and friendly :)
that's the reason why people love to read ur blog..LIKE! LIKE! LIKE!

sLEEping BEauty said...

suke ...
nnti sy like ye sis !!

About BiG GiRL said...

Dh like!!!!!!!
thanks add me kat FB ye kak.. :)
mind to visit my blog
http://enyusnizarmysmallworld.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails