Wednesday, December 8, 2010

Birthday Party @ Sri Acappella Shah Alam.

Last sunday ada birthday invitation dari jiran sebelah rumah kat Cahaya SPK ni....tapi buat birthday party kat Sri Acappella Shah Alam...

Takde banyak nak citer sila la jamu mata tengok gambar ye...





































Bulan ni eynda beli 6 helai baju... 5 daripadanyer berwarna kelabu termasuk yg ni hahaha....kelabussss....



Habis birthday party kami ke SACC Mall...beli kain pelikat utk Adam pakai lepas berkhatan next week...singgah minum2 jap...adam keletihan sebab dah lama tak terjun swimming pool sejak pindah cahaya SPK...tenaga tak sekuat dulu ye hehe...tunggu swimming pool kat club house bukak ye...

















Sebelum balik rumah Hannah nampak kete ni...bising nak naik...yg geramnyer bayar utk naik kete ni...separuh jalan dia nak pi naik motor pulak...nasib boleh tukar kunci sambung dari kunci kete aje...tetiba nak naik kete pulak...haiihhh...habis2 tu cepat2 ajak balik...susah betul...lepas ni kalau nampak playground....nampak kete remote ni...konfirm mama nak lari jauh2 hihihi....




14 comments:

Mr & Mrs Ai said...

mane kk eynda beli tudung?nice

Just Call Me Bitt said...

comel sangat la hannah...owh abg adam mau sunat ka...gud luck :)

eynda said...

Syatilla..yg tu akak beli online...

eynda said...

Bitt...thanks...haah insyaallah isnin depan adam bersunat...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

akak...
akak nampak kelabusss...
hehehe....

eynda said...

ceroi...ye la..kelabuss...dah tu gambar pun sengaja dikelabussskan kekeke...

iswatie "colours of life" said...

comei nyer Hannah..mcm barbie

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

cantik baju mandi hannah

AyuArjuna BiGoshh said...

1. canteknya tudung eynda
2. ank I pun sunat nw...kat mana eynda beli kain pelikat ya,...beli 3 helai cukup tak

chocolatomuffin said...

wahh yg gegel tu mcm pelakon ala2 telenovela sepanyol la..dh beso mungkin bole lawan rosalinda ayamor! hehe

Rinna said...

Comel sungguh Hannah.. muka fotogenik..laa.. :)

Mieja@Amiizaa2001 said...

adam nak sunat...take care adam:)
adam ngantuk ke tu penat swmmg...:)

MummyYana said...

hannah sgt comel....

sheila said...

eynda asyik beli kelabu...kalo sheila..manjang aje nak kale itam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails