Wednesday, December 22, 2010

Braided Hairstyle.

Eynda panggil "dandan lipan" hihi....korang panggil apa?

Cantik pulak bila google style rambut ni...tak pernah buat kat rambut sendiri....masa kecik2 dulu cousin2 eynda selalu buat dandan lipan ni kat rambut eynda....rambut eynda kan macam Hannah tu...panjang....so macam2 le boleh buat kat rambut ni....ada gambar kecik2 time cousin tengah dandankan rambut eynda....tapi eynda lupa kat mana album tu....sangat nostalgia....




Jessica alba...cantik kan buat cam ni...dia pun cantik...sesuai le...





Tak kenai la sapa....tapi ni dandan cara loose...nampak kasual...eynda suka macam ni...boleh la nak praktis kat rambut sendiri yg panjang mengurai macam si harum sundal malam tu hihihihihihi....





Sangat la cheeky...




Rambut tebal nampak lawa bila buat dandan kan....



Percubaan mama Hannah mendandanlipankan rambut tepi Hannah yehaaaaa.....nampak ke? Cuba cari kat mana.....maklum le yg dandankan tu bukan pro kan....lately suka buat dandan kat rambut hannah...kekadang dandan kecik2 gitu satu kepala...kekadang dandan besar macam Selena Gomez tu tapi biar kat belakang....

Ayah Hannah suruh gunting rambut Hannah jadi pendek...nanti nak sekolah tak susah nak bersiap...owwhhh tidaakkk...rambut Hannah tu bahan eksperimen mama dia...setakat nak trim2 tu ok lagi....ikat rambut ke sekolah lagi kemas kan...nehi...nehi....

Nak suruh Hannah mendandanlipankan rambut mama dia pulak lah! :-D









16 comments:

Cik Firus said...

time kecik2 dulu suke dandan lipan..
kalo xde orang dandankan me buat sendiri je..
buat mase sekarang me x blh nk dandan lipan sebab rambut me pendek sebab gedik potong rambut bulan 6 lepas..

Cik Firus said...

me nmpk kt mne sis dandan lipan rambut hannah..kat depan belah kiri..

illa said...

Salam kak..jangan la potong rambut hanna tu..dia nampak lg comel dgn rambut panjang...mcm anak patung..cute! hehe

ieda said...

cantik rambut hannah tuu .. so cute .. kalau panjang leh buat mcm2 kann :)

Just Call Me Bitt said...

hehehehe jangan tersangakut sikat sudah erk...jgn potong rambut hannah...hehe best dpt anak pompua ni la masanya berdandan..hehe pinjam hannah la

~♥ iella ♥~ said...

Suka gambar yg no 2... cantek...

tp rambut sy pendek..tak leh la wat cmtue..

http://fadthnwan.blogspot.com

erienz said...

sangt comel...suka tgk girl rambut panjang mcm ni...

mimie1678 said...

ada eh ayat mendandanlipan... hehehehe.... dlm byk2 gmbr tue, hannah la yg paling gorjes sekali!

Yan said...

Come2 semuanya termasuk sikecik tu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

no 2 tue hot la akak...

peah @ peps said...

tidak..tidak...jgn potong dulu k.eynda...:)

Challenges of a Working Mommy

yangyuyu said...

kami panggil tocang lipan..kekekee

Katak Ijau said...

cute la Hannah ni...
jangan la potong rambut dia tu..
budak pompuan comel bile rambut panjang gitu...

Alin Marlini said...

cute..cute..anak dara akak tu...

Shu Shinju said...

bestnye kalau dapat rambut cam hannah tu..sukeeee....

lily lotus said...

memang ngam sangat rambut hannah buat gitu. makin comel gitu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails