Tuesday, December 7, 2010

Ke Empire Subang...

Last saturday eynda pegi Empire Subang...hanya dgn hubby & hannah coz mama eynda datang sini sampai rabu...padahal dah hantar ke Ipoh hari tu kan...panjang nak citer...dipendekkan citer takyah citer la hehe...so adam stay kat rumah dgn mama eynda...adam takmo ikut...alaaa...biasa2 le jauh skit dari mama kan :-)




Hannah nampak train...dia kata thomas train ... tak sangka dia nak naik...eynda siap pesan..jangan turun masa train bergerak.. bla bla bla...mana tau, train diam dia diam...train bergerak dia meraung nak turun...sape susah??



Cantik kan deco sempena krismas...kalau boleh mama pun nak join duduk tepi hannah...tapi kennot la...tak layak :-p

Pusing brape kali ntah...lupa nak kira...bila train stop baru dia start melalak...sebab nak naik lagi!! Habis satu empire subang dengar dia melalak....




Jalan2 dulu cari hadiah utk besday party anak jiran hari ahad...patah balik dia bising nak naik train lagi....kali ni ada santa claus!! Alamak...selalunyer hannah melalak tengok org berkostume ni...cuak jugak...tetiba santa datang tepi Hannah....bagi coklat...ehhh Hannah tak cry la...relaks je dia ambik coklat tu & tengok santa claus tu...lega...kalau tak sekali lagi empire subang gempar dengar hannah melalak....actually lepas train stop kali ni pun hannah melalak hehehe...kali ni kami buat tak tau je....ajak dia pegi tempat lain....dah jauh diam le dia...takleh layan sangat...nanti dia rasa melalak boleh dapat apa saje huh!




Syok la dia dapat eskrem...




Ni eynda punya....coffee flever...eskrem kurang lemak...so makan tanpa rasa bersalah....




Singgah pulak bakery shop...



Sedap tau roti kat sini....ni sorang satu dgn hubby...pas tu hubby tambah lagi 2 jenis roti tapi setiap roti kami share sorang setengah...hubby eynda memang sekepala dgn eynda...suka makan!!




Hannah pun dah pandai makan roti....tak silap yg ni namanyer Pan Cream...dia makan sampai rasa creamy kat dalam tu terus takmau hehe...pas tu makan tart coklat kot...dia ambik cream coklat kat tengah tart tu je...tart dia tak makan....pandai kan :-D




Saya yg hantu kopi... ice caramel latte....puas hati....tapi make sure minum air masak banyak ye....



Saya sudah kenyang...saya sudah puas shopping...saya mau balik rumah...nanti anak sorang lagi melalak sebab mama dia balik lambat....padahal sampai rumah Adam relaks je hahaha....













12 comments:

aanie said...

wah, terliur tgk mknn2 tu...dah la tgh lapar ni...berjaga smpi lewat mlm cmni...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

masuk sini memang terliur la...
hehehehe.....

IxoR@ said...

alahai hannah...

elok pulak dia duk sorang2 dlm train... asyik betul yea!

;D

cts said...

Ice caramel tu mmg menarik la..fuhhhh

zailamohamad said...

kadang-kadang kita je yg xyakin dengan anak-anak kita, risau itu ini tapi sebenarnya diorang ok je kan..hehehehe

zaila pon suka p shopping mall time krismas sebab nak tengok dekorasi diorang!!!

Ms Jade said...

semalam pegi empire jugak enyda :D
anak I belasah main 3 kali! hihihi

p/s: ha ah sebenarnya I teringin gak nak naik heheh tapi jisim telebih sudah! auw! takut ketapi tu tak gerak je MALUUUUUU hihihi

aTan aHmad said...

Post Baru: Azam maal hijrah 1432
Post Baru: Zizan ada ciri lelaki idaman juliana evans

Wahhh lawa la decoration pokok krismas... nk pergi jugak.. :-)

Adekniza said...

Air liur dah meleleh... :P

Farra Dhelina said...

ctk last pic tu..ctk kak enyda :)

peah @ peps said...

sedap..sedap k.eynda...wajib try ari nih..heheh

Money: We have purchased Amanah Hartanah Bumiputera (AHB)

Mknace said...

:):):)

Yan said...

Salam Eynda,

cantik kan decor nya.. Mmg keje nak begambar je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails