Thursday, November 11, 2010

Rambut Hannah Yang Terkini...

Sekali sekala bila sikat2 rambut hannah baru tau panjang mana dah rambut dia....selalunyer eynda sikat2 dgn jari eynda je rambut dia...lepas tu gulung2 dgn jari....itu rahsia rambut hannah curly hihihi....tapi kalau biar tak bersikat langsung pun akan jadi curly....kalau sikat waktu basah pun, bila kering curly jugak...pendek citer rambut dia memang curly original la :-D







Posing feveret dia...isskkk.... 



66 comments:

a l y a a a h m a d said...

cantiknyer rambut...nmpk lembut jer...
original colour yer kak?

eyndayusoff said...

alya....haah rambut original :-)

Ena said...

Lawonya rambut hannah... owh... itu rahsianya ye kak.. hehehhe..

dah cam barbie dah hannah tu kan! posing pun cantik!..

j.u.l.i.e said...

kak,anak akak ni mcm barbie doll,comel sgt2...

eyndayusoff said...

Ena...mahal rahsia tu hehehe...hannah membesar dgn barbie...dia pun dah perasan dia tu barbie :-p

eyndayusoff said...

julie...trima kasih :-)

a l y a a a h m a d said...

cantik la...putih plus rambut mcm rambut palsu...hannah dh besar nnt mesti cantik giler..

reena said...

Ya ampunnnnn comelnya Hannah dan cantiknya rambut dia!

Btoi tu. My hair pun curly. Tak pernah sikat. Just gulung-gulung dengan jari sometimes.

sisdee said...

wah rambut hannah tebal..sarah rambut nipis..huhuhu...cute hannah...:)
rambut camtu pun still nmpk cantik..sarah confirm dah serabai coz nipis kot :(

berangan mmg kita nak rambut anak camni..tu yg nk jaga sampai besar biar camtu jek :)

mamalisa said...

wah mmg besar esok-esok cantik bangat lah ni anak dara sorang ni :)

rambut mahal tu kak

CT said...

Comelnya!!

nurulhudaresad said...

adoiii...ni laa rambut feveret nurul ni...comel la kamu hanna...

kak..gmbr2 ni snap pakai apa ya?

izzahfarhana said...

kak tu cite kekasih dia musang 9 ekor kan?hik pandai hannah posing. kawai!!

Eti said...

cantik and perang rambut hannah! very nice...

Adlina Husaini said...

dah macam barbie rambut dia..kak, kalau bawak gi talent agency sure dapat byk iklan nih

Mr & Mrs Ai said...

waaa...chumel...mmg pndai posing!!mmg fotogedik.hehehehehe..

ratusiput said...

wah jelesnye tgk rambut hannah...cantikkk...

'NuReeN' said...
This comment has been removed by the author.
'NuReeN' said...

cantik la rambut hannah.. original curly.. elly pon curly mcm hannah jgk rambut dia tp x pjg lagi baru mencecah bahu... harap2 bila pjg nanti mcm hannah... ;)

Softtouch [Hanim] said...

mmg cntik rambut hannah . amboi posing kalah artis..jelita...masa peknen darissa dulu sgt kenan ngan hannah..mgkin rmbut darissa nnti mcm hannah kot..he he he

Hana Faza-same person said...

salam kenal kak einda:)

tomeynya Hannah.. sweet :)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

rambut lawa.. orangnye pun lawa.. ishh~ geram tgk die. hihi~

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

rambut lawa.. orangnye pun lawa.. ishh~ geram tgk die. hihi~

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nnti isi borang ye..nak amek utk iklan shampoo..wekkeke

zailamohamad said...

alahai geramnyaaaaa nengok Hannah ni, macam anak mat salleh

Alida Ali said...

ctknya rambut hannah perang lagi....

dilaOHdila said...

sweetnya hanna
suka gambar pertama tu
macam baby doll..........................

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

dari dulu suka tengok rambut hannah, dah la kerinting dia cantik beralun, warna rambut pun kuning keemasan. mmg cantik hannah ni.. dah besar nanti mesti ramai yang tergoda.

fizamior said...

cantiknya rambut hannah!!!!!! pandai posing pulak tu! :)

mrs.ecam said...

de potensi jadik model nih.....heeeeeee

Farra Dhelina said...

mmg comel btl la hannah ni kak.dgn rmbut keli dia...

Zareene Saifuddin said...

wah.. panjang rambut hannah... rambut yasmine pun curly original cam hannah... tp now zareene dah potong pendek dh rambut yasmine tu.. dah xder spring dah.. :( sayang tp leceh nk uruskan dia g skolah pepagi kalo rambut panjang..

TopsyTurvyMum said...

Tak tahan ngan posing menonggek dia tu..hehehehe...dia buat cute sgtt!

Lia said...

cantik rambut anak dara akak ni ye.. cute sgt.. ^__^

cikbedahlaser said...

kiut nye hannah... cantik je rambut die... x yah blow2 dah....
comell hannah...

shabiela said...

LAWONYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................................................................................................................. :)

aznee yunos said...

budak kecik ngan rambut curly adalah super kiut. comel sgt anak akak.

suhailas said...

haaaaa...l wish lwish...l have like dat....hehhh nii panjang jee sikit da potong tak tahan panas sama, lagi pon susah nak bela pakai tudung niii.....iskkk kalau leee sishazleen rambut camtuuu...!!!..cantik tuuu eynda...antar gi jd modelling...hehhh hiss geram tgk...so cantik lol....

ieda said...

cantiknya rambut hannah tuu .. dah mcm anak org putih .. perang kann ..
mcm anak teruna ieda jugak .. perang .. :)

Cik Liyana said...

comeynya rambut hannah!!!!!!!

takyah sebuk nak curl rmbut hannah dah pon curl! heheheh

eh jap..mcm nampak citer guminho jek....cha dae wong!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

walau ape pon..
kamu tetap comel...
hehehe...

anie,Nagoya said...

KAWAIIIIIII......

Chik Na said...

memang suka rambut hannah..lembut dan beralun ;-)

Iza Bakar said...

Chanteekknyerr Hana ni. Tak jemu tengok. I can imagine her growing up as a teenage girl:)

Shu Shinju said...

yA ALLAH....cantik sungguh rambut Hannah... esok besar x tau la camna.. leh jadi ratu cantik ni...:)

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

cantek rambut hannah....

Queen said...

Somelnya hannah...maaaaacam Mak die...ekekke
wink..wink...wink

ibuayu said...

muka hannah macam minah salleh + arab..ada keturunan ke..tapi mak dia pun mcm arab gak

ComeyBelako said...

a real barbie princess in the making. nanti mommy jenuh kepung! ;)

Mommy Kiddie Shop said...

comelnye anak dara u...mcm ank matsalleh..no wonder sbb mama dia pun cun melecun..
wish i had girl mcm hannah~nama secantik tuannye!

Mia-Ina said...

rindunya..br dpt msk blog akak..

nice rambut hannah terbaru

noradzlina.kamdani said...

so sweet...dh ank dara yek kak eynda si comel sarah tu

♥CIK SHA♥ said...

comelnye hannah ni..^_^

Mimy Hamid said...

anak dara ni macam barbie la...ada potensi model ni..

ONFARISHA said...

Hannah mmg COMEL!!!

Anak sha tak blh rambut panjang.. rimas tgk.. hehe sbb dia mmg tak suka sikat rambut.. ahaksss

Rozita said...

comel nya Hannah
mcm baby doll

farrah said...

cantiknya rambut diaaaa. geram geram

ERMAYUM said...

macam mana pun rambut Hannah omel sokmo :)

Yan said...

Comeinya adak dara ni

chugie said...

cantik.. ada gaya model lah! :D

aYu said...

akak...
apply kat modelling agency utk model kecik la utk hannah..

terlalu comel...
peluk cium dr saya utk hannah k...

Mari Berbicara Hati ke Hati,
Weekend Yang Indah

Anne said...

cantik nyer rambut hannah. Dia pun kiut & sweet jer.

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor dan selamat hari raya. p/s cantik betul anak tu.

Lady of Leisure said...

comelnya hannah.. untung akak ada anak2 comel... :)

yayalya said...

waaaaa comelnyaaaa!! pandai posing... hihihi :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

comelnyer hannah nie
cam anak mat saleh plak
ngan rambut curly perang dia tu....
sweetttttt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails