Monday, November 15, 2010

Housewarming 13/11/2010 (Intro)


Alhamdulillah selamat sudah jamuan housewarming rumah eynda pada tarikh 13/11/2010 yg lepas....trima kasih kepada kawan2 yg sudi hadir...sorry sebab eynda tak terlayan hari tu....sorry jugak kalau ada yg tak sempurna dari segi makanan ke....layanan pihak eynda yg lelain ke....yg tak dapat hadir, it' ok la...maybe next time kita boleh buat gathering lagi....eynda nak mintak maaf sebab tak semua eynda jemput ye....tapi kalau kawan-kawan nak datang rumah eynda boleh aje....

Gambar2 buat masa ni kalau nak tengok cepat boleh la ke facebook eynda....kat blog ambik masa skit ye...

Sayangnyer peak hours tu takde sape yg ambilkan gambar sebab eynda sibuk sangat2 melayan tetamu....kalau tak, boleh la nampak betapa meriahnyer suasana jamuan hari tu....caterer eynda pun kata macam mini wedding sudah ahahaha...

Apa-apa pun eynda syukur sangat2....semua berjalan lancar walaupun cuaca agak panas, masing2 berpeluh-peluh...ke eynda sorang je hehehe....harap semua berpuas hati ye...Insyaallah ada rezeki kita bergathering lagi :-)

28 comments:

Ena said...

salam kak,

sori tak dapat hadir sbb pagi tu ada majlis kat sekolah kakak, last minit dapat surat dari sek dier.. sampai umah masing dah flat.. lepas asar baru teringat tu pun sbb bukak fb kejap.. sayang sangat2 tak dapat pergi.. huhu..

meriahnya kak..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sori akak xdapat hadir....
ade masalah...
hehehe..
maaf k..
laen kali jew kite berjumpa k...
hehehe...

ratusiput said...

ijau itam..cantik la kak...

chugie said...

wah.. mesti meriah housewarming nye..

sLEEping BEauty said...

bestnye ,mesti meriah nie ..
rugi tak dpt join.
huhu..

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah semua bjalan lancar kak eynda...mesti penat skrg ni kan...

Jiejah @ Iza said...

alhamdulillah .. cuma x de rezeki berkenal²an ngan eynda :-)

yangyuyu said...

kak eynda next time leh suruh sy jd photographer..hehehe..mcm le pandai sgt tkg gambar haha...

zarin said...

alhamdulillah dah selesai kan!
anyway, we had a great time there especially hasya...suka tul dia main toys ngan hannah itu hari.
food semua sedap espc kambing tu :D

eynda said...

ena...takpe la :-)

eynda said...

ceroi..takpe insyaallah lain kali :-)

eynda said...

ratu..lain dari yg lain :-D

eynda said...
This comment has been removed by the author.
eynda said...

chugie..alhamdulillah :-)

eynda said...

intan...rugi..rugi..hehe..

eynda said...

hanim...alhamdulillah...semalam penat terasa...sampai tertido siang hari hehe...hari ni dah bertenaga....kemas rumah utk raya haji plak :-D

eynda said...

jiejah....insyaallah next time...

eynda said...

ummi...tu la...lain kali panggil ummi je kikiki...

eynda said...

zarin...thanks sudi datang...nanti2 kita jumpa lagi...kids happy sangat hari tu kan ;-)

aYu said...

kak eynda...
ruginya sy xdpt join..hihi

Mari Berbicara Hati ke Hati,
Keretapi Lari

Shariz said...

Thank you eynda ! :)

Makanan sedap2....kambing pun lembut dan sos tu sedap ! Rasa rugi tak lepak lama2....kalau tak, boleh la jumpa dgn yang lain2 dan bersembang sepuas hatinya :)

Housewarming eynda mmg BEST ! :)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

mimi dah tengok gambar2 kat facebook. mmg nampak meriah..

Farra Dhelina said...

rugi tak dpt mkn kambing...my fav..sorry ye kak, tak dpt dtg...

E'za a.k.a aiezza sue said...

laaa..apsal saya bley ketinggalan ni,..baru dok verangan nak jenjalan ke cahaya SPK..huhu..

feenaz's world said...

selamat sudah jamuan kak eynda....lawa rumah sis....

Queen of Pirus said...

best sungguh...especially kambing tu. ni belum wedding anak dara & anak teruna tu lagi kan.

ieda said...

tahniah eynda sbb dah masuk umah baru .. x sabar rasanya nak masuk umah baru ieda pulak ..

huhuh lambat layie .. tahun depannn huhuh

zailamohamad said...

dah tengok dah, jelesnya tak dapat hadir untuk sama2 memeriahkan majlis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails