Monday, November 1, 2010

iPhone 4 Pulak???


~googled~



Dialog semalam yg ntah kenapa berlaku....

Hubby : Saya hampir2 beli iPhone 4.....tapi bila pikir balik "uhhh nanti dapat kat bini aku.." so saya tak jadi beli...

Eynda : Haahhh???!!! Kejam!! Saje je takmau beli...kedekut!! (Nada gurau tau)

Hubby : Hehehe...actually kan...awak pun boleh beli iPhone 4 bla bla bla (gigih bagi pendapat)...

Eynda : Saya tak reti pakai touch screen....

Hubby : Kalau lama2 mesti biasa dah....kan awak suka ambik2 gambar.... (hubby diam jap) huh!! Tak payah....kamera dah berlambak nak beli utk ambik gambar lagi buat apa....




Pulak daahhhh.....mula2 merasuk bini dia...pas tu tak bagi beli pulak....yg geramnyer kenapa la dia tak jadi beli iPhone 4 tu....katakan la kalau dia beli....memang konfirm akan dapat kat eynda....sebab nanti dia akan dapat henpon percuma dari company dia....yg lagi canggih la kot...

Dah le tengok gambar atas tu bling bling lagik....haruskah eynda bling bling kan jugak E72 eynda supaya eynda tak angau dgn iPhone 4??

Sape tau kat mana nak buat bling2 tu? *winkwink*

Sorry ye tak habis2 dgn citer gajet....eynda takde modal utk handbag atau baju atau kasut atau jewelleries buat masa ni hihihi...
 
 
 

14 comments:

Snowwhite Zone said...

iphone 4!! beli! masukkan aje dlm wishlist thn depan...

***thn depan nak bl satu!

eynda said...

Anis...waaaa rasukan kedua!! Cukup 100 orang suruh beli eynda beli!! :-D

sLEEping BEauty said...

intan org kedua suruh eynda beli ...
wink*

Ena said...

bestnyer kalo dapat.. tapi lom ada dalam wishlist lagi.. huhu

♥sYiLaSyiRa♥ said...

belilah...belilah...pastu leh kongsi dan cete kelebihannya hihihi....wink..wink

Mummy Dasy said...

BELI KAK... mmg berbaloi rasanya

mamaaerish@eb said...

wah cam best jerk... ;p... blila.... nanti kami leh enterprem samer... ;p

Intan Inn said...

erm bestnyer kalau dapatkan..kak eynda mmg beruntung apa nak semua boleh beli..seronoklah..heheh intan nie lum ada rezekilglah..huhuh

Mr & Mrs Ai said...

kk eynda...blink2 tu rasenye ade wat kat kiosk2 yg jual eksesori hp atau stcker utk pc..die just tmapl je benda tu..selalunye ade kat shopping mall...

.::CeK LaLa::. said...

iphone 4 sangat best tau kak eynda!!
Gambar dia... fuhhh!! cantik gilerr!!
ade hd kalo tak silap ila...

hehhehe.. ila pon pinjam test drive kejap 5 menet org punyaa.. hehhe.. nak beli sendiri, adehhhh... kalo ade org nak beli bulu, blh la nak jual.. hhahahhahaha!!

Misz Noni said...

hmm, rasanya kak Eynda patut beli kalau rasa perlu. kalau tak perlu tak payah kot. IPhone tu combination of camera, all the music player, WiFi, FB, blogging items. Senang kata, IPhone tu combine all the IT items in much compact way. Rasanya camera kak Eynda da cukup canggih & tak perlukan IPhone tu. Hp kak Eynda pun ok. Lagipun, IPhone tu sensitif. Touch Screen. Jatuh sikit dah susah. Nangis tak berlagu nanti. :)

ieda said...

bestnya iP 4 , hubby ieda x pernah suggest beli hp .. ieda yg selalu suggest dia beli hp ape adalah huhuhu .. x pandai koot :))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau beli iphone jual hp e72 kat ceroii..
hehehe...

ratna said...

kak..beli nokia N8 kak.. yg baru tu.. camera dia 12 megapixel.. clear giler gambar & movie dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails