Tuesday, November 2, 2010

Di Suatu Petang....

Tunggu Adam kat depan rumah....dia nak pegi mengaji....sementara nak tunggu kawan2 dia join sekali ke surau...ternampak lah awan2 yg cantik....teruuussss pi cari lumix....gambar2 kat bawah ni original dari lumix...takde edit...guna scene mode "sunset".... Enjoy!!



























 
 
 
Takde la sehebat gambar2 dari photographer yg dah profesional kan....gambar pun takde art...snap pun tak fokus betul2....tapi boleh la tahan...dapat gak bentuk awan tu :-D
 
 
 
 
** Tak sempat nak blogwalking lagi hari ni.....
 
 
 
 
 
 
 
 

26 comments:

ibh said...

I tetap suka senario waktu tu kak..Dapat nampak bentuk awan2 tu pun dah cukup cantik. teror gak la tu.

Anne said...

Cantik la :) pandai eynda amik gambar.

makdara TERdiva said...

tetap nampak cantik :D

=) said...

gambar yg sangat cuuuuunnn!! i like!
especially yg ada hannah tu. tersentuh je hati kalau tengok awan cam gini kan eynda?

Lady of Leisure said...

cantik la gambar2 tu kak eynda.. :)

FaiHash said...

cantik sgt gmbr ni :)
ijah pun kalau nmpk awan , mesti snap. tak kisah la pakai kamera biasa ke henpon. hiks. ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cantek sgt2...

Suhana Shuib said...

kadang2 bila kita tengok awan, sedikit sebanyak dapat tenangkan fikiran kita kan eynda?

Suhana Shuib said...

kadang2 bila kita tengok awan, sedikit sebanyak dapat tenangkan fikiran kita kan eynda?

eyndayusoff said...

Sue...haah kan..coz dari pengalaman ada kamera yg takleh dapat gambar cam tu...

eyndayusoff said...

Anne...trima kasih...gambar spontan :-)

eyndayusoff said...

MDT...trima kasih :-)

eyndayusoff said...

Ana...thanks...haah tersentuh...tambah2 lagi di waktu senja...

eyndayusoff said...

Lady...trima kasih...gambar yg tak diplan :-)

eyndayusoff said...

Faihash...kann...kekadang nampak awan cantik...berkepul-kepul gebu jek :-)

eyndayusoff said...

ceroi....tq :-)

eyndayusoff said...

Suhana...yesss....tambah2 bila waktu sunyi sepi...

Mr & Mrs Ai said...

hannah tetap enterframe=P

Mr feckry said...

nabi s.a.w suruh umatnya melihat langit di waktu petang sambil berzikir

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah kak eynda...oklah tu tnpa edit..mnjadi picnya..

-iLLa- said...

kak eynda neh lumix model apa??ctk la gmbr...illa x pas2 lagik pakai lumix la..

chugie said...

cantiknya ciptaan allah..

nasazfrog... said...

cantik permandangan itu......

Yan said...

suasana waktu ni kalau cuaca baik, memang cantik2..

lily lotus said...

not badlah sis :)

Tihara said...

eh eh cam dah pro jek :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails