Wednesday, November 3, 2010

Adam & Hannah @ Birthday Party.

Citer hari sabtu yg lalu....yg lalu lalu ntah bila hehe...haaa...hari yg kami pegi SSF tu...hari ahad....23/10/2001.....baru nak update....masa sungguh cemburu dgn eynda sekarang....dlm draft aje ada 6 entry termasuk yg ni.....yg belum jadi draft ntah brape tak terkira dah....tak cukup kaki tangan dah ni....

Invitation dari jiran setaman.....besday anak dia....boleh dikatakan banyak jemputan makan-makan sejak jadi penduduk Cahaya SPK...Hannah pun dah seronok....asyik ajak pegi besday party je....jenuh la tiap2 minggu kena ada besday party kan :-D



Acara main-main...Adam kalah daaaa... 



 Ada kolam ikan kecik....hannah tak pegi mana dah...



Bunga dikelilingi kumbangs :-D 



Game lagi...adam kalah lagi hehehe....



Upacara memotong kek....kena nyanyi lagu hepi besday dulu....nanti jap...nampak Hannah kan....now you see....



Now you don't..... sebab masa ni kanak-kanak sedang menyanyikan lagu hepi besday....dah agak dia mesti lari peluk kaki eynda....sensitif sungguh dgn lagu besday tuh....besday boy pakai baju kemeja kotak2 merah kat tengah....gegirl yg pakai baju putih tepi besday boy tu comey kan....mak dia yg pakai baju oren tu...mak dia pun lawa...


Lepas potong kek....kanak2 riang dgn hepinyer kutip benda-benda tu atas rumput termasuk le Hannah :-D 



Adam makan kek....dia tak brape gemar kek tapi sebab makan berjemaah dia makan jugak....




Dapat goodies....


Hannah punya la seronok....time nak balik liat betul nak ikut balik....merengek la kejap....cakap kat dia nanti pegi besday party lain pulak....baru le dia nak ikut balik rumah hehe....sebab tu la asyik sebut nak pegi besday party je.....takpe...bagi dia biasa dgn besday party....nanti boleh buat utk dia pulak....sebelum ni dia macam jakun skit....susah nak buat besday party utk dia....


Ada lagi besday party.....di lain entry.... :-D







13 comments:

Ena said...

alahai.. syahdu sungguh hannah ngan lagu besday tu yeh!.. naper la agaknya tu kan kak.. :D

tak pe gak tu nanti kasi hannah biasa dan tak nangis lagi..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wow meriahnyee
cantik rumput dia..*eh kesi tu plak sy komen* wekkekekke

Softtouch [Hanim] said...

bestlah hanah n adam p besday party nie...nanti lama2 dia oklah tu ngan lagu besday tu..:)

Huda said...

meriah tu..sukala budak2 kan kak :)

=) said...

hannah is a darling. cute betul dia senyum gitu. best eh ur taman perumahan. penduduk2nya ramah & semangat kejiranan gitu. which area is this? kat belah2 shah alam sana ke?

makcikrehan said...

dlm ramai2 abg adam nampak paling tinggi. tambah lak pakai baju jalur :)

aanie said...

cantik2 la gmbr kak eynda....suke...:)

a l y a a a h m a d said...

kak enyda..kenapa hannah nangis bile dgr lagu birthday???or i miss your blog psal nie???

ieda said...

meriahnyaaaa bday adam .. budak2 kalau dpt berkumpul ramai2 nie memang seronok ... :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bunga cantek..
mesti dikelilingi kumbang...
hehehe...

Tihara said...

mak yg baju color oren tu tk nampak muke dia..tp mmg lawa gegirl tu :)

zailamohamad said...

bagusnya jiran eynda tu, pastu ramai juga melayu kat situ kan?? area rumah zaila susah nak carik jiran melayu, yang ramai semuanya chinese so susah nak bermesra2 sangat;(

sLEEping BEauty said...

bestnyer .. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails