Thursday, November 4, 2010

Dating Dgn Ana Suzana @ KFC Bukit Jelutong.

Satu hari.....ana suzana sms eynda...nak citer ke apa yg dia cakap dlm sms tu?? Takyah la kan hehe....tapi isi pentingnyer makan tengahari la....alang2 eynda pun nak lunch area bukit jelutong, ajak dia lunch sesama....

Mula2 plan nak lunch kat Kayu Manis....tapi hari jumaat tengahari tutup kejap...so plan B pulak...ke KFC...eynda & anak2 sampai dulu...


Masa ni Ana tengah order makanan kat kaunter...Ain & Hafiz ikut naik dulu...jamu fries dulu...risau jugak cemana Ana nak naik tingkat atas dgn Alisya....dgn makanan lagi...nasib baik staff KFC tolong bawakkan makanan dia naik atas....



Hannah hepi sebab jumpa Ain...dia sebut "Ayiiinnn..." hehe...



Gambar mak-mak mesti ada....brape kali snap ye kat lokasi ni...sampai puas hati dgn gambar baru ok :-D



 Maka bermula la haru biru di KFC....nasib baik tak brape ramai kat tingkat atas....tapi bising sungguh....5 orang kanak-kanak kuasa 2!! :-D

Mak-mak nak bersembang pun kena terjerit-jerit...suara kami tenggelam dek suara budak2 ni....



Alisya manja sungguh dgn Adam....suka peluk2 adam....adam pun suka kids...nak adik ke?? No komen :-p



Pas tu dah habis makan...dah habis sembang....time utk balik....selagi tak balik selagi tu la haru biru dlm KFC tu nanti....ingatkan Ana balik rumah terus...rupanyer dia pun singgah beli barang kat Mydin....


 Kalau namanyer boys...minat pun sama hehe.....ehhh ada sape2 nak beli gas?? :-p





Pas tu masing2 pun balik rumah masing2.....lain kali jumpa lagi :-)




9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

adam kepinginkan adik...
hehehe...

Shariz said...

Shariz tak pergi lagi ke KFC Bukit Jelutong...nampak mcm besar dan luas je yek :)

Ena said...

heheh..
k la tu kak eynda.. leh together2 makan & sembang kat luar pulak kan!..

alahai.. nampak adam cam suka betul kat baby tu... hehehehe..

ieda said...

cumeinya hannah tuu .. suka tgk ..
cantik kan KFC skrg nie .. dah nampak lebih modern :)

makcikrehan said...

mentang2 takde org ekkk... ini kehepci ana suzana yang punya! hahahaha

akiratoriza said...

Salam...
1st time leave comment setelah lama hanya menjadi silent reader sahaja...

seronok tgk kfc bukit jelutong tu, luas n cantik sgt..

=) said...

hannah is soooo sweet. adam encem tu la alisha minat abis tu. hehehe.
lama dah i tak makan kfc, sini nak cari yg halal haaii.. jauh bebenoooo...

Farra Dhelina said...

kasi je la adik kakkk hehehe

zailamohamad said...

bagusnya anak-anak Eynda & ana, semua nampak macam boleh jadi teman rapat je nanti;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails